Bölüm 19

34.9K 1.4K 139
                                    


Herkese iyi akşamlar, 

Bugün babalar günüydü. Buradan gerçekten hakkıyla baba sıfatını taşıyan tüm babaların babalar günü kutluyorum. İyi varsınız...

Bugün benim sevgili arkadaşım Havvanur'un da doğum günü. Doğum günün kutlu olsun canım. Nice yaşlara. Seni iyi ki tanımışım, seviliyorsun.

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum. Birde size iki kitabı şiddetle tavsiye ediyorum.

Yazarı: @tekbirAllah1

Kitapları: İman'ın Yarısı ve Hümeyra 

keyifli okumalar

AFET, SEVDA VE YAVUZ (YAVUZ'UN İŞ YERİ)

Toplantıdan çıkıp odama doğru yürüdüm. Asistanım Buse "Yavuz Bey, anneniz ve teyzeniz geldi. Odanızdalar."

Of anne bir buraya gelmemiştin oda oldu. Abim evlenecek diye ben arada kaynayacağım ya. Of abi başta kızı niye öpüyorsun? Hadi öpüyorsun niye anneme oyun oynuyorsun? Hadi hepsini geçtim ne demeye babama anlatıyorsun?

Şuan ne annemle ne de teyzemle uğraşacak gücüm vardı. Buse'ye döndüm.

"Buse benim acil işim çıktı. Sen annemgile böyle söyle. Gönder tamam mı?"

"Iııı Yavuz Bey isterseniz kendiniz söyleyin."

"Şuan tam arkamda olmadıklarını söyle."

Buse ağzını açamadan annemin sesi duyuldu.

"Tam da arkandayız, oğlum."

Allah'ım yardım et. Yüz ifademi neşeli yapıp onlara döndüm.

"Anneciğim, teyzeciğim hoş geldiniz. Ne iyi ettiniz. Bende tam Buse'ye sizi ne kadar çok sevdiğimi anlatıyordum. Değil mi Buse?"

"Evet efendim."

Annem ve teyzem ellerini beline koymuş, tek kaşları havada bana bakıyorlardı. Bu tavır "Yemedik Yavuz geç içeri demekti." Bende omuzlarımı düşürüp sevgili asistanım Buse'ye "Benim için dua et." Buse de "Edeceğim." Bakışı attı. Önüme döndüm ve odama doğru yürüdüm. Hepimiz odaya girince annem odanın kapısı kapattı. Ben kendi koltuğuma oturdum onlarda misafir koltuklarına oturdular.

"Yavuz, benim canım oğlum tavırlarından anladığım kadarıyla bu oyunda olmak istemiyorsun. Bende seni su oyundan azat etmeye karar verdim."

Annemin lafıyla şok olmuştum. Sonunda beni azat etmişti. Ee kıyamamıştı tabi biricik oğluna.

"Anne çok teşekkür ederim. Bu oyunda olmayı gerçekten hiç istemiyorum."

Bakışlarımı teyzeme çevirdim. Sanki kötü bir şey olmuş gibi üzülmüştü. Başı "yapmayacaktın" dermiş gibi sallıyordu. Bakışlarımı tekrar anneme çevirdim.

"Sevda biz buradan birde Demir'in ofisini gidelim. Ona anlatacaklarım var. Tabi sen bilmiyorsun ne anlatacağımı. Dur ben Demir'e ne anlatacağımı anlatayım. Şimdiden Demir'in tavrına hazırlıklı ol. Hani Demir'in evini haftada 2 kez ben temizliyorum ya. Geçen hafta işte Demir'in yatağının altında kırmızı dantelli bir sütyen buldum. Aaa dedim bu kimin ola. Dedim ki bizim gavur tohumu eve kız atmış. O sıra kapı çaldı. Gittim açtım. Sarışın bir kız. "Şey siz sanırım temizlikçi siniz. Temizlik yaparken sütyen buldunuz mu?" dedi. Bende buldum dedim. Kıza sütyeni verdim. Kız sonra ne dedi biliyor musun? "Yavuz'u şu mesajımı iletir misiniz? Geçen gece çok güzeldi. İsterse tekrar edebiliriz." İşte böyle bacım. Şimdi sana soruyorum. Demir bunu öğrense Yavuz'a ne yapar?"

İNCİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now