Bölüm 12

32.4K 1.6K 76
                                    


Bu bölümü Mavişim Hatice'ye ithaf ediyorum... Seviliyorsun kuzum :*

Bu hafta bölüm biraz gecikti, kusura bakmayın. Bu hafta baya üzücü olaylarla uğraştım. bir haftadır psikolojim yerlerdeydi ve son yaşadığım olayla iyice dibe girdi. Şimdi şükür daha iyiyim. :)

Okuyan, oy veren ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. 

Keyifli okumalar...

Bölüm 12

DEMİR'DEN... (dün gece)

İnci taksiye bindikten sonra biraz sahilde dolaştım. Bu gece yaşadıklarımı düşündüm. Daha doğrusu İnci'yi ilk gördüğüm günden bu geceye kadar olan her şeyi düşündüm. O cadı o günden beri benim rüyalarımın başkahramanıydı. Pardon baş belasıydı.

Onu bu gece görünce çok şaşırmıştım. Bir daha görmeyeceğimi düşünüyordum. Ama kader onu tekrar karşıma çıkardı. Hem de annemin bana bulduğu gelin adayı olarak... Onu kandırmamın sebebi ilk attığı tokattı. Tamam rüyalarımın da etkisi var.

Cadı nasıl da bana yalanlar söyledi. Beni görmediği halde yakışıklı olduğumu söylemişti. Oda yetmezmiş gibi ona deli gibi aşık olduğumu söylemişti. Küçük yalancı.

Sahilde biraz daha dolaşıp arabamın yanına gittim. Şoför koltuğuna oturduğum sıra telefonum çaldı. Arayan Yavuz'du. Şuan annemin yanına gidip açıklama yapmam lazım ama annemle uğraşacak gücü kendimde bulamıyorum. Yavuz ikinci kez beni aradı. Bende açtım.

"Alo ağabey"

"Efendim Yavuz"

"Ağabey sen ne yaptın?"

"Ne yapmışım Yavuz"

"Ağabey daha ne yapacaksın! Annemin gelin adayını daha ilk buluşma da öptün. Hem de annem oradayken."

"Onu boş ver. Annem ne yapıyor?"

"Sence? Yol boyunca 'dualarım kabul oldu. Demir'imin mürüvvetini göreceğim' dedi durdu. Ağabey o kız gerçekten yengem mi olacak?"

"Yok aslanım ne evlenmesi. O öpücük bir hataydı. Yarın anneme evlenmeyeceğimi söylerim olur biter"

"Ağabey sen buna inanıyor musun? Annem o kızın peşini bırakmaz. Ha ne zaman bırakır diyorsan anca nikah masasında"

"Durum o kadar mı vahim?"

" Daha beteri. İçeriye girdiğimiz dakika Sevda teyzemi aradı. Düğün için hazırlık bile yapmaya başladılar."

"Tamam Yavuz. Sen anneme yarın geleceğimi söyle. Şimdi onu hiç çekemem."

"Tamam Ağabey"

Bir bu eksikti. Yavuz'un da dediği gibi annem ne benim ne de İnci'nin peşini bırakmazdı. Off ya bundan 10 gün önce çok mutlu ve düzgün bir hayatım vardı. Ne günah işledim de bunlar başıma geldi. Ulan İnci hayatıma nereden girdin kızım ya! Her şey senin yüzünden. Önceden karşıma çıkmasaydın. Ben seni yemekte korkutup gönderecektim.

Şimdi bir şeyler düşünmem lazım. Afet Sultanı bu sevdadan vazgeçirecek bir şeyler... Off Afet Sultan ölür de bu sevdasından vazgeçmez.

Eve gelince hemen duş aldım. Sadece siyah eşofmanımı giydim. Üstüme bir şey almadım. Sert bir kahve yaptım. Solana geçtim. Pencerenin önündeki koltuğa oturup geceyi izledim. Bir yandan da İnci ve beni düşündüm. Bir şey bulup ikimizi de bu durumdan kurtarmalıydım.

İNCİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now