BÖLÜM 13

35.6K 1.6K 39
                                    

Bu bölümü Sümeyra'ma ithaf ediyorum. Yanımda olduğun için teşekkür ederim, canım. ( Bu arada tam ısırmalık yanaklara sahip :D) 

Sevgili gizli okuyucularım artık ortaya çıksanız, bende sizi bilsem :) Elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın ve ben size haykırarak ELMA diyorum. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum...

Medyada Elmas ve annesi <3

Keyifli Okumalar

13. Bölüm

Ne diyor bu adam ya! Ne sevgilisi. Biz bu durumdan kaçmaya çalıyoruz o bizi sevgili yapıyor. Yok arkadaş ailedeki herkes manyak. Afet teyzenin oğlundan ne beklenir ki? Dediği şeye bak sevgili olacakmışız

Asıl suç bende, durmuş bu geri zekalıyı dinliyorum. Başta bunu muhatap almayacaktım. Def edip gönderecektim.

"Ne saçmalıyorsun sen ya. Biz evlilikten kaçıyoruz. Adamın dediğine bak."

"İnci, gerçek değil sahte sevgilim olacaksın. Bir ay sürecek. Bu süreçte güya birbirimizi tanıyacağız sonra anneme gidip anlaşamadık diyeceğiz. Annem her ne kadar evlenmemi istese de mutsuz bir evlilik yapmamı istemez. Eğer şimdi gidip istemiyorum dersem bunu kabul etmez. Ama eğer birbirimizi tanıyıp da anlaşamadık dersem bir şey demez. İnci annem bizi görmemesi gereken bir şekilde gördü. Ve o şuan bizim birbirimizden etkilendiğimiz düşünüyor."

"Bunların hepsi senin suçun farkındasın değil mi? Eğer beni öpmeseydin şuan herkes kendi yoluna gitmişti."

Demir masaya doğru yaklaştı ve gözlerimin içine baktı. Suratındaki gülümseme kayboldu.

"İnci ben geçmişe takılı kalmam. Geçmiş gitmiş bitmiş bir şeydir. Değiştiremezsin. Ama gelecek benim elimde onu şekillendirebilirim. Şimdi o senin hatan bu benim hatamı bırakalım ve yolumuza bakalım."

Allah'ım çıldırıcam. Ne kadar yüzsüz ya. Piç herif! Gelmiş birde bana felsefe yapıyor. Allah'ım! Sakin İnci sakin.

" Hayır! Kabul etmiyorum. Resmen Afet teyzeye yalan söyleyeceğiz. Annene bunu yapamam. O çok iyi bir kadın tek kusuru senin gibi bir dağ ayısının annesi olması. Hem sen annene oyun oynamaya utanmayacak mısın?"

"Belki biraz ama bu oyunda onu da düşünüyorum. Ben yok dedikçe annem inat edecek. Hem kendi hayatını hem de bizim hayatımızı yaşanmaz hale getirecek. Ama bu oyun 1 ay sürecek belki bir aydan bile daha az. Sonra herkes kendi yoluna."

Sözlerinde biraz olsun haklıydı. Afet teyze gerçekten de inatçı ve dediğim dedik bir insandı. İstediği olana kadar rahat durmuyordu ama çokta iyi bir insan ve evlatlarını düşünen bir anne. İ Afet teyzeyi sevmiştim. O tatlı cadıda şeytan tüyü vardı. Hele o dudaklarını büzerek kendisini acındırması yok mu? Eğer bu oyunu oynamayı kabul edersem Afet teyze daha çok mutlu olacaktı ama oyunun sonunda da çok üzülecekti. Bir anneyi üzmeyi göze alabilir miydim? Özellikle de bu yaşta evlatlarının mutluluğu için uğraşan bir annenin. Annemi düşündüm.

Hayır şimdi onu düşünmeyecektim. Başını Demir'e çevirdi..

"Bu oyunda olmayacağım. Git ve annene her şeyi anlat. Birbirimizi istemediğimizi falan."

"Anlamıyorsun İnci..."

"Demir git artık. Kararım kesin."

"Hemen kararını verme. Sana kartımı veriyorum. Bu gece iyi düşün ve kararını bana bildir."

Oturduğu yerden kalktı. Yanımdan geçerken bana baktı.

"İnci senden daha fazla annemi düşünüyorum. Onun daha fazla ümit etmemesi için bu oyunu oynayacağım. Senin dediğin gibi her şeyi anlatsam ve istemediğimi söylesem daha fazla üstüne düşecek. Sana da bana da hayatı zindan edecek. Ben bunun olmasını istemiyorum."

İNCİ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin