32.BÖLÜM (Part 1)

22.6K 1.1K 126
                                    

Herkese iyi akşamlar,

Uzun bir bölümle geldim. İnşAllah beğenirsiniz. Bu bölüm iki part şeklinde olacak. Diğer partını yazma aşamasındayım. Bu sefer uzun süre beklemeyeceksiniz. )

Sizi seviyorum :)

Keyifli okumalar

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum

Kitap Önerisi!! 

Kitabın Adı : Deniz'in Türküsü

Yazar: Aslhnyks

Kitabın Adı: Kanatları Kırık Serçeler

Yazarı: suncakceyda

Bir bakınız derim. İkisi de benim için çok değerli :)

32.Bölüm (Part 1) 

İNCİ'den

Teyzem üç haftadır Kırşehir'de idi. O olaydan sonra bir süreliğine orada kalmak istedi. Başta buna itiraz ettim ama teyzem beni ikna etti. Teyzemin yalnız kalmaya ihtiyacı vardı. Yaşadıkları hiç kolay şeyler değildi. Ona en iyi ilaç oğlu ve annesi olacaktı. Her gün onu telefonla arıyordum. Sesi her geçen gün daha iyi geliyordu. Zaten bu akşam dönecekti. Bu pazar düğünüm olacak. Evet, sonunda Dağ Ayı'mla evleniyorum. Bugünlerde teyzemin yanımda olmasını istiyorum. Ona ihtiyacım var. Bu mutlu günlerime ve tatlı telaşıma ortak olmasını istiyorum.  

Ben bunları düşünürken telefonum çaldı. Arayan teyzemdi. Kesinlikle onu düşündüğümü hissetmişti. Telefonumu hemen açtım.

''Teyzem...'

''Kuzum..''

''Ne yapıyorsun?''

''Hava alanına daha yeni geldim. Uçağım yarım saat sonra kalkacak. Onu haber vereyim dedim. Sen ne yapıyorsun?''

''Ofisteki son işlerimi yapıyorum. Birazdan çıkıp, Demir'in ofisine geçeceğim. Onunla yeni evimize gideceğiz. Demir'in birkaç eşyasını kaldı. Onları yerleştireceğiz.''

''Evinizi çok merak ediyorum. Ben hava alanından direk sizin eve geçeceğim.''

''Teyze görünce bayılacaksın. Elmas mükemmel bir iş çıkarmış. Evi Demir'le ben dizayn etsem bu kadar güzel olmazdı.''

''Elmas'tan da başka bir şey beklenmezdi yani. Kesinlikle iyi iş çıkarmıştır. İnci'cim telefonu kapatıyorum. İstanbul'da görüşmek üzere.''

''Görüşürüz teyze.''

Telefonu kapattım. Yazlık ceketimi giydim. Masanın üstündeki raporları ve çantamı alıp odamdan çıktım. Seda'nın kapısını tıklattım. 'Gir' sesini duyunca kapıyı açtım. Seda'da çıkmaya hazırlanıyordu. 

''Gel canım.''

''Seda istediğin aylık raporları getirdim.''

''Tamam, canım. Masanın üstüne koy. Yarın onları incelemem lazım.''

Elimdeki raporları masanın üstüne koydum. Seda bu akşam iş yaptığımız Cem Bey'le yemeğe çıkacaktı. Cem Bey baya yakışıklı ve iyi bir adamdı. Seda'ya karşı ilgisi vardı. Tabi soğuk prensesimiz adamı sadece iş ortağı olarak görüyordu. Cem Bey ve ben ona bu yemeği kabul ettirene kadar neler çektik. Seda'nın yakın arkadaşı olduğumu öğrenince benden yardım istemişti. Bende seve seve yardım ettim. Çünkü artık Seda'nın mutlu olmasını istiyorum. Seda'nın canını yakan ateşin artık sona ermesini istiyorum. Dostum yeterince acı çekmişti.

İNCİ (TAMAMLANDI)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang