Bölüm 5

40.4K 1.6K 38
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Esmer olan Elmas, Sarışın olan Seda

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Esmer olan Elmas, Sarışın olan Seda

BU bölümü İlknur ablama ithaf ediyorum. Yeni hikayende başarılar ablacım. Seni seviyorum ;)

5.BÖLÜM

Elmaslara giderken sürekli arkama bakıyordum. O dağ ayısı veya goriller geliyor mu diye. Çok şükür kimse yoktu. Bu akşam yaşadığım aksiyon bana bir ömür yeterde artar bile. Çok korktum ama korkmamın sebebi goriller değildi. Şey... o dağ ayısının beni öpecek olmasıydı. Beni öpeceği sahne hala gözümün önündeydi. Eğer o goriller gelmeseydi beni öpmesi kaçınılmaz olacaktı. Acaba öpseydi ne hissederdim. Hoşlanır mıydım yoksa tiksinir miydim? Onu geçtim gözleri çok güzeldi. Simsiyah bir girdap gibi...

'Ah İnci hayatında bir daha görmeyeceğin biri tarafından öpülecektin. Senin orada o adamı dövmekten beter etmeliydin. Şimdi neler düşünüyorsun? Kızım sana ne adamın siyah gözlerinden. Ah birde hoşlanır mıydın diyorsun yavrum tiksinirdin. Hem kızım sen onu bunu bırak da bu adam niye o gorillerden kaçıyordu? Hırlı mı hırsız mı? Belki katil. Senin şuan Rabbine şükretmen lazım. '

Dedi iç sesim. Herkesin iç sesi böyle durumlarda tam tersi şeyler söyler ama benim iç sesim doğrucu Davut ama iç sesim haklı. O adam kimdi? Neden kaçıyordu? Hırsız mıydı? Hiç birinin cevabını bilmiyordum. Rabbime gerçekten de şükretmem lazım beni onlardan koruduğu için. ' Ah canım beni dinlediğin için teşekkür ederim. Ay mükemmel miyim neyim' dedi yine iç sesim. Kendisi çok mütevazi değil mi? Neyse ne kuzular. O adam kim o goriller onun neden peşindeydi beni ilgilendirmez. Benim yeterince sorunlu bir hayatım var.

Saksıdaki anahtarları alıp kapıyı açtım. Elmas'ın odasından müzik sesi geliyordu. Kız son ayar açmış müziğin sesini. Kesin bu manyak yine giyinip kuşanıp aynanın karşısında konser veriyordur. 'Dinime küfreden Müslüman olsa İnci' of tamam haklısın iç ses bende öyle yapıyorum. Hatta Elmas'la beraber yapıyoruz. Bakalım bugün ki kostümü ne? Kapıyı birden açtım. Bu beni birden görünce bağırdı. Ah kulağımın ırzına geçti. O nasıl bir sestir.

'Ahh! Kulağımın ırzına geçtin Elmas. NE demeye böğürüyorsun?'

'Geri zekalı sende niye sessiz sessiz geliyorsun? Hem neden kapımı çalmadın bakayım? Özel hayata saygı canım! Aaa'

İNCİ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin