BİTTİ

5.2K 277 21
                                    

Genç adam, sıkıntılı ve sabırsız bir şekilde kolundaki saate baktıktan sonra yalvaran gözlerle karşısındaki arkadaşına baktı. Alex ise karşısında kıvranan arkadaşını her ne kadar görmezden gelmeye çalışarak Amanda'yı dinlemeye devam etsede Amanda'nın da gülmemek için kendisini zor tutan ifadesi Alex'i güldürmeye yetti. Dean, şuan hiç olmadığı kadar çaresiz, heyecanlı ve komikti.

Amanda'nın susup kendisine bakmasıyla oturduğu yerde dikleşip

-"Gerçekten harika olmuş Amanda. Sen ne diyorsun Dean?" Genç adam, kendisine merakla bakan ikiliyle birlikte Deniz ile yapacağı konuşmayı bir kenara bırakarak

-"İş yaptığımız kişi Amanda. Kötü olmasına imkan yok... Ben artık Deniz'i daha fazla bekletmek istemiyorum. Eğer sizin içinde sorun yoksa..." dedikten sonra izin isteyen bakışlar eşliğinde hızlı adımlarla toplantı odasından çıkıp ofisine doğru ilerledi.

Ofisinin önüne geldiğinde kapıyı açmak için eli kapı koluna gitsede bir süre hareketsiz kalıp yapacağı konuşmayı tekrar gözden geçirdiği an açılan kapı ile istemsiz şekilde bir adım geriledi.

-"Oğlum, toplantınız bitti demek."

-"Anne, senin burada ne işin var?"

-"Annenle ne zamandır böyle konuşuyorsun?" Genç adam, yaptığı saygısızlığı fark ettiğinde özür dileyen bakışlar eşliğinde annesinin ellerini tutup

-"Özür dilerim. Sadece Deniz ile aynı ortamda bulunmanız tuhaf geldi."

-"Tuhaf olan bir durum yok çünkü Deniz burada değil."

-"Ne demek burada değil."

-"Ben geldiğimde gitmek için hazırlanıyordu. 'Benden mi rahatsız oldun?' diye sordum? Tek söylediği 'beklemekten sıkıldım otele döneceğim' oldu."

-"Anne, Deniz'den bahsediyoruz. Çabuk sıkılacak bir kız değil. Hem de benimle plan yaptıktan sonra."

-"Sanırım Deniz'i düşündüğün kadar iyi tanımıyorsun çünkü Deniz bu ofisten arkasına bakmadan koşarcasına çıkıp gitti."

XxxxX

Dean'in toplantı odasından koşar adımlarla çıkması Amanda ve Alex'i eğlendirirken sadece 2 dakika sonra toplantı odasına kızgın bir şekilde geri dönmesi zaten sessiz olan toplantı odasını daha da sessizleştirdi.

-"Dean, bir sorun mu var?" Amanda'nın temkinli bir ses tonuyla sorduğu soru ile

-"Berbat, sıkıcı, yoğun ve sevdiğim kadını bile benden uzaklaştıran bir mesleğim var! Sorun için uygun bir cevap oldu mu Amanda?" Amanda, şaşkın bakışlarını Alex'e yönlendirdiğinde genç adam 'bana bırak' dermişçesine bir bakış attıktan sonra Dean'in oturduğu sandalyenin yanındaki sandalyeye oturdu.

-"Deniz bunu ima edecek birşey mi söyledi?" Genç adam, başını sağa sola salladıktan sonra

-"Hayır! Söylemedi çünkü ofisime gittiğimde Deniz ile değil annem ile karşılaştım ve Deniz'in sıkılıp otele gittiğini söyledi."

-"Dean, belki de işi çıkmıştır. Annesi çağırmış olabilir..."

-"Anlamıyorsun Amanda. Anneme beklemekten sıkıldım o yüzden otele dönüyorum demiş."

-"Bu konuda annene ne kadar güvenebilirsin peki?" Alex'in soğukkanlılıkla sorduğu soru odayı tekrar sessizleştirirken açılan kapı ile birlikte Amanda ve Alex'in bakışları aynı anda kapıya yöneldi.

Yabancı Damat - TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now