KINA GECESİ

5.7K 282 18
                                    

3 HAFTA SONRA
Yaşamak istediklerin ve yaşadıkların... İnsanın hayat döngüsü bundan ibarettir... Her insanın hayalleri vardır ama her insan Allah'ın kendisine açtığı kapıdan girer ve karşısına çıkan yoldan ilerler.

-"Hatırladın mı?" Genç kız, yavaşça başını aşağı yukarı salladıktan sonra

-"Bunu bana lisenin ilk gününde söylemiştin. İstediğim liseye gidemediğim için söyleniyordum... Sen o zamanlar üniversitedeydin."

-"Unutmamışsın."

-"Abla, ben senin söylediğin hiçbirşeyi unutmadım. Sen benim karşıma çıkabilecek en iyi akıl hocasısın."

-"Madem öyle o zaman şimdi söyleyeceklerimi de unutma... 'Bu evde geçireceğim son iki gece' diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Bu evden, İzmir'den, Türkiye'den ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş uzaklaşamayacağın tek bir şey var. Ailen. Biz her zaman buradayız Deniz. Ne olursa olsun her zaman yanındayız çünkü aile olmak bunu gerektirir." Genç kız, dolan gözlerine lanet ederken ablasının yanağından akan tek bir damla yaşla ablasını kendisine çekip sarılması bir oldu.

" Genç kız, dolan gözlerine lanet ederken ablasının yanağından akan tek bir damla yaşla ablasını kendisine çekip sarılması bir oldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-"Bunu bilmek içimi o kadar rahatlatıyor ki... Hiç olmadığım kadar cesur hissediyorum kendimi. Teşekkür ederim abla." Genç kız, ablasından bir cevap gelmeyeceğini bildiğinden kendini sıkmayı bırakıp gözyaşlarının akmasına izin verdi.

Abla, kardeş birbirlerine sarılmış bir şekilde sessizce ağlarken kapının hızlı bir şekilde açılması ile birbirlerinden ayrılıp gözlerini sildikten sonra kızgın gözlerle kapının önünde dikilip kendilerine öfkeli gözlerle bakan Ege'ye bakmaya başladılar.

-"Ege, kapı çalmak denilen bir..."

-"Bana görgü kurallarını anlatacağın kadar gidip şu Amerikalıya da anlat. Sinirlerimi bozuyor." Genç kız, oturduğu yataktan kalkıp

-"Dean, buraya mı geldi?"

-"Evet. Sevgili Bay Brown ve sevgisiz Bayan Brown ile birlikte. Annem kahvaltıyı 'hep birlikte yapalım' demiş. Sanki evde oturulacak yer kaldı da." Yaprak da tıpkı Deniz gibi yataktan kalktıktan sonra

-"Hadi ama Ege çok da kalabalık sayılmayız."

-"Tabi sana göre kalabalık değil. Sonuçta sen sevgili kocan ve güzeller güzeli kızın ile uyurken ben Buğra ile birlikte salondaki yatağa dönüşen koltukta yatmak zorunda kaldım. Hemde sevgilim benim odamda benim yatağımda Buse ile kalırken." Deniz ve Yaprak bir süre Ege'ye baktıktan sonra gülmeye başladıklarında Ege sinirli bir şekilde odanın kapısını kapatıp " Bu komik değil. En azından benim için ama ben buraya bunun için gelmedim."

Yabancı Damat - TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now