YA ŞİMDİ YA HİÇ

5.3K 294 16
                                    

Genç adam, avucunun içindeki yüzüğü inceledi sessizce. Hastane odasında birbirlerini sonsuza kadar seveceklerine dair verdikleri sözü tutmak için atılan ilk adımın simgesi şimdi avucunun içindeydi. Kurdele kesildiği an sevdiği gözlerin heyecan ve mutluluktan nasıl parladığını hatırladığında gözlerinin dolduğunu fark etti. Tıpkı Deniz'in yüzüğü kendisine fırlatırken dolan gözleri gibi.

-"Kardeşim." Omzunda hissettiği elle bir damla yaş aktı gözlerinden.

Kaybetmişti genç adam sevdiği, geleceğinde olmasını istediği, hayallerini süsleyen kızı kaybetmişti ve bunu iliklerine kadar hissediyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kaybetmişti genç adam sevdiği, geleceğinde olmasını istediği, hayallerini süsleyen kızı kaybetmişti ve bunu iliklerine kadar hissediyordu. Avucundaki yüzüğü daha fazla hissetmek için avucunu yumruk haline getirirken yavaşça oturduğu yerden kalktı ve kendisine üzgün gözlerle bakan Alex'in yanından geçip yavaş adımlarla otelin çıkışına doğru ilerlemeye başladı.

-"Hey! Nereye gidiyorsun? Deniz ters tarafta kaldı." diye bağıran Alex ile olduğu yerde dursa da bu sadece birkaç saniye sürdü. Ardından yavaş adımlarla ilerlemeye devam etti. "Dean, nereye gidiyorsun?"

-"Eve."

-"Şuan saçmalıyorsun. Barışman gereken bir nişanlın var. Hatırladın mı?"

-"Yüzüğünü çıkardı Alex... Bitti."

-"Sen çıkar dedin. Deniz de sana inat olsun diye çıkardı. Bunun sorumlusu sensin... Sen olmasan bile özür dileyen sen olmalısın çünkü sen bir erkeksin." Arkadaşının kafasının karıştığını fark eden Alex kendisiyle gurur duydu.

-"Amerikalı?" Alex, kendilerine doğru hızlı adımlarla gelen Ege'yi gördüğünde sıkıntılı bir şekilde 'işte şimdi yandık' diye düşünmeden edemedi. "Sen hala burada mısın?"

-"Merak etme. Şimdi gidiyorum."

-"Bence de gitmelisin. 3. kat 302 numaralı odaya."

-"Orası Deniz'in odası." Ege, yüzüne yerleştirdiği alaylı ifade ile

-"Gerçekten mi? Bende diyorum ki niye bu oda numarasına taktım... Dean eğer beni sinirlendirmek istiyorsan hiç uğraşma şuan seni dövmememin tek nedeni, Deniz."

-"Ege, biz artık..."

-"Sakın daha fazla saçmalama. Hiçbir şeyin bittiği yok. Eğer iki insan birbirlerini kaybettiklerini düşündükleri için ağlıyorsa onlar için herşey yeni başlıyor demektir."

-"Benden nefret ettiğini düşünüyordum." Dean'in kendisine merakla bakan gözlerine karşılık istemsizce göz deviren Ege olayın bir an önce tatlıya bağlanması için

" Dean'in kendisine merakla bakan gözlerine karşılık istemsizce göz deviren Ege olayın bir an önce tatlıya bağlanması için

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Yabancı Damat - TAMAMLANDI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin