AR/3

50.4K 2K 106
                                    

Müzik❤️ 

Bu şarkıyı okurken dinlemenizi öneririm,güzel ve güçlü bir şarkı!

"Eeee?" 

Merve kafasını tabağından kaldırıp karşısında ki adama baktı. Saat şuan sekizi gösteriyordu ve yarım saattir buradaydı. Yiğit denilen adam onu almaya yeltenmemiş kendisi bir araba gönderip aldırmıştı. Önünde ki peçeteyi alarak dudaklarına dokundurdu yavaşça. 

"Seninle evlenmek istemiyorum."diyerek ellerin masanın üzerine koydu. Oturduğundan beri cici kız havasını bozmamıştı ki şuan açlıktan ölüyordu. Hafif çıkık karnını bol bir elbise ile tamamen ört bas etmişti. Aslında o acıkmamıştı , bebeği açtı. Tabii ona göre... 

Yiğit karşısında ki kadına baktı bir an. Geldiğinden beri  sadece merhaba demiş Yiğit'e kısa bir bakış atarak oturmuştu masaya ,sonra ise önünde ki yemeğe odaklanmıştı tamamen. Onun bu hareketlerine anlam vermese de üzerinde ki havaya vermişti.

"Ben sanki çok istiyorum."

"Affedersin ama evime gelip bana talip olan sendin."  derken adamı taciz edercesine gülümsemişti Merve.  Yiğit onun bu hareketine karşın masaya biraz daha yaklaşıp ellerini masaya koymuştu.

"Bana bak bende sana çok meraklı değilim."

" O zaman 'istemiyorum' de. Bunu demek inan bana çok kolay." derken arkasına yaslanmış ve ellerini karnına koymuştu. Yemeklerin kokusu midesini bulandırsa da çaktırmamak istiyordu.

Yiğit derin bir nefes alarak karşısında ki kıza baktı. Başına sarmamak isteyeceği kadar büyük bir dert sarmıştı.  Merve'yi yakından tanımasa da babasının vasıtasıyla tanıyordu. 

Şimdi ise bu kızla evlenmesini istiyordu. Merve'nin evden kaçtığını biliyordu fakat başkasıyla evlenip boşandığını bilmiyordu. Ya da karnında ki bebeği...

"Evden kaçtığını biliyorum." diyen adama kaşlarını çatarak baktı Merve. Gözlerini kırpıştırıp Ellerini karnından çekti. 

"Evet kaçtım , ve kötü bir gelinim benimle evlenme."

"Bak güzelim. Seninle evlenmeye bende çok meraklı değilim."

"O zaman burada ne işin var?" diyen kadına baktı Yiğit. Dişlerini sinirle gıcırtarak oturduğu yerde debelendi. Dilini ön dişlerine getirerek sinirlenmesine önlem olmak istedi. Kızın bu rahat tavırları canını sıksa da kendinden ödün vermeyerek sustu. 

" Bak anlaşamadık diyelim , olmaz mı ?" diyen kıza baktı.

Merve önünde ki devasa adama gözlerini kırpıştırarak baktı. Gözlerinin siyah rengine bakılı kaldı , aslında o en çok renkli gözlere aşıktı. Ama adamın gözlerinde adeta kendisini görmüştü.

"Bir şey demeyecek misin?"

"Peki... İstediğin gibi olsun. Benim istemediğimi söyleriz ailen sana yüklenmez." derken elinde ki çatalı bırakıp sağ eliyle bir garsona işaret etmişti. Merve elini çantasına uzattığı zaman Yiğit kaşlarını çatarak kızın ne yaptığına baktı. Bu saate kadar zor bile dayanmıştı ona. Normalinde böyle değildi fakat karşısında ki kadına nazik davranmak adına elinden ne geliyorsa yapmıştı.

" Bırak onu." derken çatık kaşlarıyla Merve'ye bakmaya devam etmiş ,cebinden çıkardığı yüklü parayı koymuştu masaya.

"Para verecektim."

"Senin yediklerine para yetecek mi sanıyordun?"

Merve kaşlarını şaşkınlıkla kaldırarak ayağa kalkan adama baktı. O da otomatik hareketlerle ayağa kalkarken Yiğit'tin alaylı yüzüne bakarak çantasını aldı hışımla.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now