AR/15

35.4K 1.7K 203
                                    

Helöööw💃

Merve uyandığında kafasına kadar örtülü olan battaniyeyi çekip derin bir nefes aldı. Sıcaktan ölecekti. Battaniyeyi üzerinden atıp yataktan kalkmaya yeltendi fakat yatağın üzerine serili olan beyaz bir kaban ve mavi bir elbise görmeyi beklemiyordu.

"Uyanamadım galiba."

Kendi kendine mırıldanırken aniden açılan kapıya döndü. Eli kim gelirse gelsin sutyenli göğüslerine giderken kapının eşiğinde duran Yiğit'e baktı.

"Kapı çalma adetin yok mu senin?"

Söylenirken üzerinden attığı battaniyeyi tekrardan kendine çekti. Yiğit gözlerini alayla koşarken dudaklarını kıvırdı.

"Sen burada sere serpe yatarken ben göreceğimi gördüm merak etme." Derken göz kırptı Yiğit. Yüzünde belli olan gülümsemeyi genişletirken Merve'nin şaşkın yüzüne bakarak konuşmaya devam etti.

"Onları giy. On dakika içinde aşağıda olmazsan tek giderim."

Kapıdan kaşlarını yukarı kaldırıp giden adama açık gözlerle baktı Merve. Yigit'i sadece bir saat görmemişti ve kendisiyle normal konuşması istemese de hoşuna girmişti.

Yüzünde ki ufak gülümseme ile kalktı yataktan. Odanın ışığını açıp yatakta ki mavi elbiseyi üzerine tuttu. Boy aynasının önüne geçerek elbiseyi bedenine tuttu. Uzun ,fazlasıyla kapalı elbiseye burun kıvırarak elbiseyi yerine bıraktı.

"Gitmeyeceğim. Neden gideyim ki? Gitsin masalıyla öyküsüyle buluşun öküz."

Söylenerek kabanı kapının arkasına elbiseyi ile dolabında aşarken kapının çalmasıyla gözlerini kapattı. Kapının arkasına geçip sadece kafası görülecek kadar açtı kapıyı.

"Hala hazır değil misin kızım?"

"Sanırım gitmeyeceğim Ceren Hanım."

Merve mahçup bir şekilde mırıldandı. Ceren Hanım gülümserken kapının pervazına elinin koydu.

"Parti Levent'in partisi. Yabancılık çekmesin,nişanlısı da aynı seni gibidir. "

"Nişanlısı? "

Merve kafasını iyice uzatırken gözlerini kırpıştırdı.

"Öykü. Levent daha önce buraya gelmişti. O zaman gördüm, Ammar çok içer en azından sen varken pek fazla yeltenmez. "

"Hemen geliyorum."

Merve kapıyı kapatıp arkasına yaslandı. Gözleri kendiliğinden sinirle kırılırken dolaba ulaştı gözleri. Alt dudağını dişlerken dolaba gidip mavi elbiseyi attığı yerden çıkardı. Bir kaç makas darbesiyle elbisede ki fazlalığı çok iyi alacaktı.

//

"Merve! On dakika dedim on saat oldu be kadın!"

"Geldim!"

Merve apar topar merdivenlerden inerken üzerini düzeltip karşısında ki adama baktı. Ona yavaşça gülümserken merdivenin sonunda ki babetleri ayağına giyip Yiğit'in karşısına dikildi.

"Jamil jidda. "

"Ha?"

Yiğit kafasını iki yana sallarken kaşlarını çattı. Ellerini karısının kabanına koyarak onu kendine çekti. Merve kaşlarını kaldırıp önünde onu çeken ellere tutunup Yiğit'e baktı.

"Ne yapıyorsun!" Sesinin içeri Ceren Hanım'a gitmemesi için fısıldadı Merve. Kafası adamın göğüs hizasına gelirken karnının şişkinliği bile onların birbirine yapışmasını önleyememişti.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now