Finalden Alıntılar, Duyuru Ve Etkinlik!

17.2K 592 269
                                    


Hepinize merhaba!

Duyuruyu 'Pazara gidelim bir tavuk alalım' şarkısı ile yazıyorum. Psikolojim bozuluyor, duyurunun sonunda gıdaklarsam şaşırmayın dösmsöcöfö

Neyse.

Asıl konumuz, finalin önümüzde ki bölüm yani 41.Bölüm olacağı. Aklımda Yiğit ve Merve kısa bir hikaye olacaktı. 20 bölümlük, minnak bir kitap olacaktı.

Halbuki öyle olmadı, çok sevildiği için ve Yiğit Merve ikilisi hepimiz de etki yarattığı için 41. Bölüme kadar geldik.

Eh artık gidelim.

Bir ay ya da daha kısa bir süre sonra finalimiz gelecek. Özel bölümlerde olacak, ama Ammar Karaer ve Merve Aslankılıç'ın masalı burada bitmiş olacak.

Vereceğim 3. Final olduğu için' Artık alıştım a dostlar 'diyorum. Ağlayıp sızlamak yerine evladımı evlendirilen anne gibiyim sösnsşxmsşmgv

Neyse yine ciddi oluyorum.

Haberiniz olsun diye bu Duyuruyu atıyorum. Bölüm geç gelecek. Tatil, iş, ev derken artık sıcağında etkisi ise erimiş peynir gibi yapışıveriyorum.

Ha buraya öylesine gelmedim. Size ufak bir alıntı vereceğim ve sosyal medya hesaplarımı yazıp uçacağım.

Ve whatsaap grubu. Yoruma ne kadar istek gelirse ısrarınız üzerine grup açılacaktır.

Ve eğer Koyu Kırmızı kitap olursa diye düşüncelerinizi almak istiyorum. Buraya neden okuduğunuzu ve, nasıl bulduğunuz not alırsanız ileride beyaz sayfalarda size ufak bir sürprizim olabilir. İsminizi yazmayı unutmayın😏

Ve Alıntı!

Özür dilerim. Sana layık biri olamadığım için, seninle kendimi temizlemek istediğim için. Gidişimle daha iyi olacağını biliyorum. Kendine iyi bak, hiç bir zaman ne benim için ne de kendin için endişelen.

Yaşadığım en güzel yıldı. Sevdim, sevildim. Seni seviyorum. Beni affet.

Yiğit ayağa kalkıp elinde olan kağıdı titreyen parmakları ile cebine katlayarak sıkıştırdı. İki parmağını gözlerinin önüne koyarak derin bir nefes aldı.

Gözlerini açtığı zaman hemen önünde ki makyaj masasının büyük bir gürültüyle yere devirdi. Bağırırken artık evde olan annesini bile düşünmüyordu. Yerde ki eşyalara tekme atarken boğazından çıkan her bir kelime onun kalbinden kopan parçaların sesiydi. Kafasını ellerinin arasına alırken bir kez daha bağırdı.Yatağın dibine çökerken kapının açılma sesi ile gözlerini sıkıca kapattı.

Ceren Hanım yavaşça odaya girerken gözü ilk bakışta dağılmış yatağa ve dolaba takıldı. Gözlerini kapatıp derin bir nefes verirken yatağın dibine çökmüş oğluna gitti bakışları. Başını eğerken gözünde oğlunun bir kaç sene önce ki haline gitti. Yiğit yine yatağın dibine çökmüş,bu sefer babasının acısı ile ağlıyordu. Fakat bu sefer durum daha farklıydı. Ceren hanım bir kaç adımda oğlunun yanına giderek onu omuzlarından tuttu. Yiğit kafasını kaldırmak istemese de yavaşça annesinin zoru ile kafasını kaldırarak gözlerini sildi. Yaşlı kadın iç çekerek etrafa saçılan eşyalara ve pikeye baktı.

Hala onun yanında ağlamamak için kenidini sıkan oğlunun omuzlarından tutarak onu hafif şekilde sarstı.

"Ağla."

Yiğit o an kafasını kaldırmaya bile güç bulamadı. Kollarını yavaşça yaşlıkadının göğüs tahtasına koyarak içinden geldiği gibi, günü biteremeyecek kadar dağıttı.

Ve o an, kırk sayfalık masalın nasıl bittiği asla bilinmedi.

eheheheheheheh

küfür kabul etmiyem lhsdlghlskhg

Wattpad/Russilexa
Facebook /Aslı İpekli
İg/asliipekli

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now