AR/30

26.3K 1.5K 295
                                    

Sınır: 600 oy 

250 Yorum.

Çok bir rakam istemiyorum, boşa yorum yapmayın lütfen. Tek harfli yorumlar beni mutlu etmiyor bilesiniz, bu arada çalışıyorum. Stajyer bir Özel Eğitim Öğretmeniyim, çok vaktim olmuyor ama yazıyorum dipnot edeyim.

Keyifli okumalar.❤️ Ay löv yu❤️

"Merve? "

Gözlerini açtığında aynadan yansıyan adama baktı. Yiğit kaşlarını çalmış bir halde ona bakıyordu. Merve yutkunarak arkasını döndü.

" Dalmışım. "

Yiğit kafasını sallayarak kızın koluna girdi. Onu yavaşça kapıdan çıkarırken aklına gelen her senaryo daha da kötüydü. Kollarının altında ki kızın titremesi üzerine biraz daha sıktı Merve'yi.

Tuvaletten çıkıp büyük yemek salonuna geldiler. Merve masada olmayan yemeklere,yerinde olmayan çantası ve kabanına baktı.

"Yemekler nerede? "

" Döner ekmek sever misin? " Yiğit küçük bir çocuk gibi gülümsedikten sonra Merve'nin kolundan çıkıp resepsiyonda olan beyaz kabanı aldı. Yavaşça onu Merve'ye giydirirken gülümsedi. Bu gecenim fiyasko olmasını istemiyordu Yiğit. Her ne kadar, Merve konuşmasada.

Yiğit bir kaç saniye kızın yüzüne bakarak gülümsedi. Elini genç kadına uzatıp gelmesini işaret etti. Merve karşısında ki adamın bu hareketine gülümseyip uzatılan eli tuttu. Hızlı bir şekilde restorandan çıkarken kapıda ki arabaya bindi Merve. Yiğit ise valeye para verirken genç kadın gülümsedi. Dikiz aynasından gözüken yansımasına baktı. Boynunda ki taşlar, parmağında ki koca bir alynasla hayalinde ki görüntüden Bike fazlasına sahipti. Her ne kadar bu bütün bir kaç güne bozulacak olsada.

Yiğit arabaya girer girmez ellerini boynundan çekti genç kadın. Genç adam arabayı anında çalıştırıp ısıtıcıyı açtı. Ellerini birbirine kavuştururken oda üşüdüğünün farkındaydı.

"Nereye gidiyoruz? "

" Sahil kenarında efsane ekmek arası yapan bir amca vardı. Oraya gidelim, buradaki yemeği bende beğenmedim. Seversin değil mi nohut pilavda yiyebiliriz? "

Merve gülümserken karşısında ki adamın ona söylediği sözler havada bir sinek vızıldaması gibi kalıyordu.

Yavaşça kemerini bağlayan adamın elini tuttu. Hiç bir şey umrumda değilmiş gibi uzandı ve artık en çok isteği olan şeyleri yaptı. Uzandı, ve adama hayalinden geçen minik bir öpücük kondurdu.

"Merve? "

Gözlerinin önünde şıklayan parmak ile kafasını aniden arkaya çekti. Yiğit elini indirip direksiyona geri döndü.

" Korkutuyorsun beni "

" Dalıyorum sadece " Merve önüne dönerken camdan dışarıya bakmakla yetindi. Ağzının içinde biriken sıvıyı tutarken bunun sadece bir döner ekmekten olmadığını biliyordu.

" Dalma bence. Korkutucu oluyorsun. "

" Ya yemedik aman" Merve ne dediğini bilmez halde bağırırken arkasına yaslandı. Kabanının uçlarını çekiştirip kafasını dikleştirdi.

Araba hızlanırken karnını tutup gülümseyen adama baktı. Bu gece haddinden fazla mutlu olan sadece bir kişi vardı o ise Yiğit'ti.

Bir kaç dakika sessizliğin ardından araba denizin tam önünde durdu. Kayalıklara önünde, büyük bir yatın hemen arasındaydı. Merve çevreye camı açmadan bakınırken Yiğit kemerini çıkarıp arka koltuğa koyduğu cüzdanına uzandı.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now