AR/40

23.6K 1.1K 376
                                    

Selam!

Bayram hediyesi vermeye geldim🙆 Kabul eden var mı?

Bu bölümü çok beklettiğimi biliyorum skslkxşdc

(Ama değecek. )

Ve bölümün ortaları, biraz +13 uyandırayım. Göl kısmına gelince kaçın oradan ama kesinlikle son satırları okuyun! 🔥

Bol bol yorum ve oy istiyorum, 600K'ya az kaldık demiş miydim? 😎

Sorusu olan dlzndlx

Bana bölüm sonu küfür edecek olan?

Sizi seviyorum!

İg/asliipekli

Merve üzerinde ki elbiseye son bir kez daha baktı. Mavi fırfırlı elbisesi onu ruh yaşı gibi 30'lu değil ama gerçek yaşı olan 20'ye döndürmüştü. Saçlarını sağ tarafına ayırarak son bir kez ellerini elbisesinde gezdirdi. Yakınlarında duyduğu ıslık sesi ile sessizce gülerken gözlerini aynadan ona yansıyan kocasına çevirdi.

Kapıda ki adamı süzerek gülümsedi. Yiğit kapıya yaslanmış ellerini göğüs altında bağlayarak onu izliyordu. Merve her ne kadar onun bu haline gözlerini devirse de kapıda onu izleyen bir adamın olmasını özlemişti.

"Çok güzelsin."

Merve gülümseyerek arkasından ona sarılan adama daha da sırnaştı. Kafasını genç adama yaslayarak aynada ki yansımalarına baktı.

Arkasında olan genç adamı süzerken gözlerinin önüne yavaşça başka bir görüntü geldi. Severek giydiği mavi elbisesi üzerinden düştü ve Ilgın'ın eski siyah beyaz forması üzerine geldi. Arkasında olan adam silikleşti, elinde Beşiktaş'ı bayrağı olan Ilgın basbas bağırmaya başladı.

Genç adam tutkuyla tuttuğu takımın şampiyonluğunu kutlarken aynada olan kadını kucağına alıp bayrağı bıraktı. Merve dudaklarında olan nefesi ciğerlerine çekip elini yavaşça hayalinde ki adamın saçlarına götürdü.

"Seni seviyorum Merve."

Merve aniden gözlerini açıp içinde olduğu vaziyete baktı. Tüyleri diken diken olurken gözlerinin acı yaşla dolmasına rağmen dudaklarını kıvırıp gülümsedi.

"Bende seni seviyorum Ammar."

Yavaşça genç adamın dudaklarına tekrar kapandı. Bu sefer gözlerini kapatmadı, onu büyük bir sevgiyle öpen adama severek karşılık verdi. Hatıraların giren Ilgın'ı içinde ki ateşe atarak yaktı, külleri ise ona yeni bir hayat verdi.

Ammar 'ın ellerini çıplak bacaklarında hissettiği an kendini geri çekti. Genç adam kucağında ki kadının boynuna kafasını koyarak onun kokusunu içine çekti. Yavaşça kucağında ki karısını karşılarında ki giysi dolabının aynasına yasladı. Merve bacaklarını indirirken kocasının ellerini belinde hissetti.

"Tam burada," Ammar genç kadının minik elini alıp kalbine doğru götürdü. Hızla çarpan kalbi Merve'nin eli değince mümkün olabildiğince daha hızlı çarpmaya başladı.

"Burada bir ağırlık var."

Alnını ona anlamamış gözlerle bakan Merve'nin alnına yasladı. Ammar kalbin üzerinde ki eli avuçlarının arasına alarak dudaklarına götürdü.

"Kalbimde ki o ağırlık sensin. Sen benim göğsümde ki en güzel ağırlıksın."

Merve anın büyüsüne kapılırken yavaşça gözlerini kapadı. Başını genç adamın göğsüne koyarak ellerini beline sardı. Onun kalp atışları kulağına daha önce hiç duymadığı bir melodi gibi gelirken kendinden geçmiş gibi hissetti.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now