AR/19

28.9K 1.5K 259
                                    

Helü 💃😋

İthaf savdee
KAYIP-RUH_16
Duygu_9
zeeyneepK

Merve, nefesi sıklaşırken ellerini karnına götürdü. Bir kaç kez kızının ard arda tekme atmasıyla yutkundu.

Boğazına kadar gelen safra tadıyla inledi. Yeniden kusacaktı.

"Merve iyi misin? "

Yiğit içeriden bağırırken o klozetten başını kaldırıp kapıya kadar gelen adama baktı.

" İyiyim, geçer misin içeri? Hem sen nasıl yürüdün? " Merve otururken son kez öğürüp ayağa kalktı . Kapının pervazına tutunan adama bakmadan elini yüzünü yıkamaya başladı.

" Deyneklerle, yine mi kustun normal mi bu? Hadi hastahaneye gidelim. "

Merve gülümserken suyu kapatıp adama döndü.

" Hamileyim Yiğit. Normal bu. " Adamın koluna girerek salona doğru yürümeye başladı. Kafasını Yiğit'in koluna yaslarken dağılan eve baktı. Yiğit bir haftadır alçılıydı. Merve onu bir saniye bile yalnız bırakmamıştı. Yavaşça adamla beraber koltuğa oturudu.

" Azcık kaldı az. "

" Çok az canım. Sadece üç ay. "

" Daha beşik bile bakmadık. "Yiğit gülümserken söylediği cümleyle durdu. Kafasını, dudaklarını yalayarak kadına çevirdi.

" Yani doğum yapınca hemen gitmezsin, en azından bir ay kalacaktın ya. O yüzden dedim. " Yiğit sözlerini bitirdikten sonra kolunu kıza doğru attı. Sağlam kolu kızı kavrarken gülümsemek istedi, fakat burnuna gelen kokuyla kolunu aniden çekip yutkundu.

" Banyo yapman gerek. " Merve adamın utançla kızarmasından sonra kahkaha atarak yerinden kalktı.

Yukarı kata odasına giderken hala gülümsüyordu. Odasına girdiğinde dolabı açıp Yiğit'de vermek için bir kaç kıyafet çıkardı.

Yatağın üzerine katlı katlı koyduğu takım ve iç çamaşırını alıp karşı kapıda ki banyoya geçti. Kirli sepetinin kapalı kapağına elinde ki çamaşırları koyarken küveti sonuna kadar sıcak suyla doldurmaya başladı.

Klozetin kapağına otururken derin bir nefes alıp kafasını ellerinin arasına aldı.

"Ben ne yapacağım anneciğim? " Yavaşça ellerini karnına koyarken devam etti.

" Baban olacak o pislik adam yüzüne ne yapacağımı bilmiyorum. "

Gözlerine gelen yaşlarla arkasına yaslandı. He ne kadar mantığı başka bir erkek için kalbinin kapılarını kapatsa da atan kalbi başka şey düşünüyordu.

Merve'nin kalbi, kapılarını çoktan Yiğit'e açmıştı. Hemde ardına kadar.

Fakat Merve hala ne yapacağını bilmiyordu. Yeniden bir adama kapılmak, ona göre en zor şeydi. Ki Yiğit ondan yaşça büyük bir adamdı. Ona asla sevgi gösterisi yapmayacak bir adamdı.

Ayaklarına su gelince sıçarayarak kalktı. Sıcak su küvette taşmıştı. Merve hızla kalkıp suyu kapattı, ve küvette ki tıpayı kaldırıp çok olan suyun yarısının gitmesine neden oldu.

Gözlerini alel acele sildi ve aşağıya yavaşça indi. Salonun kapısına geldiğinde koltuğun tersine ellerini ve başını koymuş, sakat ayağını sehpaya uzatmış bir Yiğit gördü. Televizyon da açık olan maç tekrarını kapatıp ellerini yüzünün arasına aldı Yiğit.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now