AR/20

29K 1.5K 210
                                    

İthaf isteyenler bu pasaja yorum yapabilirler.

Bölüm ithafı:

Dark-Blue_
kivircikmarull002
leeminho2525

🎵

Merve dudaklarını genç adamın dudaklarından çekerek irkildi. Ellerini onun buz olmuş yanağına koyarak kendini biraz daha ona itti.
Dudaklarını bu sefer dudağına değil de çenesine koyarak uzunca orada tuttu dudaklarını. Dudaklarına o'nun sakalları değerken kendini hep orada tutmak istedi. Can'ı acıyor, fakat acısına lakin orada yaşamak istiyordu.

Gözlerini kapatırken alt kattan gelen sesle kendini Yiğit'ten çekerek yutkundu. Ayağa kalktı ve kendine şöyle bir baktı. Islak saçlarını geriye atarken,zorla gülümsedi.

"Hemen geliyorum. "

Kapıdan hızlı adımları ile kaçtı Merve. Yiğit ise az önce ki olanlardan dolayı hızla atan kalbine elini koydu. Merve, sadece bir saniyeliğine onu öpmesine izin vermişti. Şimdi ise onu banyoda, soğumaya başlayan suda tek başına bırakıp gitmişti.

Yavaşça soğuk falanda yaslanıp gözlerini kapattı. Merve'ye gerçekten bir şeyler hissetmeye başlamıştı, duvarlarını tek tek tırnakları ile kazıp gün yüzüne çıkmıştı fakat Merve bunu göremeyecek kadar korkmuş ve körelmişti. Suyun akan damlalarını izlerken bir kez daha çalan kapı ile Merve'nin merdivenlerden iniş sesini duydu. Tamamen, üzüntüyle gözlerini kapattı.

Merve bir eli karnında koşturarak indi merdivenlerden. En sonunda kapıya geldiğinde, kapının yanında ki boy aynasından kendine baktı.

Sabunlu bir el,

Saçılmış saçlar,

Islanmış yelek,

Ve kızarmış dudaklar.

Kapı bir kez daha çalıp onu daldığı hayal dünyasından uyandırdı. Merve onu yavaş yavaş içine çeken birine hapsolmayı istemiyordu. Yeniden acı çekmek istemiyordu.

Kapıyı saçlarına çeki düzen vererek açtı. Gülümseyerek baktığı adamla kaşlarını çattı. Karşısında, bir gözü sargılı, kolu boynundan göğüslerine tutulmuş kaşında dikiş izleri olan bir adam vardı.

Merve ilk başta adamı tanımadı. Gülümseyerek 'Kime bakmıştınız?' diyerek mırıldandı.

"Aşkım... Benim. "

Merve gözlerini kısıp kırpıştırdı.

" Ilgın! "

Şokla açtığı gözlerini kahkaha atarak kapattı. Eski kocasını, ilk aşkını tanıyamamıştı ki bunda Yiğit'in büyük bir faydası vardı. Adam resmen Ilgın'ın suratını baştan çizmişti.

" Ne gülüyorsun bir tanem? " Ilgın kıza yaklaşmaya başlayınca Merve öğürür gibi ses çıkardı.

" Resmen midem bulandı. Senin ne işin var burada? " Geri çekilip kapının arkasına geçti.

" Seni almaya geldim karıcım, o hayvan adamın eline bırakmayacağım seni. Çok özledim bir tanem. Hem seni, hemde oğlumuzu. O mağra adamı bana karşılık versene seni almama engel olamayacak. "

Merve yüzünü ekşitirken yaptığı minik hataya gülmek istiyordu. Eskiden bu adam için canını bile verebilirdi. Fakat şimdi ondan ölesiye iğreniyordu.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now