AR/23

25.5K 1.3K 242
                                    

Evet evet yanlış görmüyorsunuz bölüm geldi 😂😂

Aşklarım, neden geç geldi en sonda ki foti için çok geç geldi 😝


"Her yerim ağrıyor."  Yiğit belini tutarak arkasına yaşlanırsın Merve'nin ona yastık uzatmasıyla durdu.  Yastığı alıp beline koydu ve derin bir nefes aldı.

"İşe gitmemeni söylemiştim. " Merve elinde ki elmayı ağzına atarken baş parmağını yalayarak yeni bir elma kesmeye başladı.

Yiğit eve gelir gelmez kendini banyoya atmış, kollarında olan çizikleri sarmıştı.  Merve'nin boşu boşuna söylenmesini istemiyordu. Hele ki bu hali ile Ilgın ile endişelenmesini hiç!

Sakinleşince, kare takımlı pijamalarını giyerek salona, meyve yiyen karısının yanına geçmişti. Komik durduğunun farkındaydı fakat yorgunluktan ölmek üzereydi.

Uzaktan bakılınca yıllardır evli olan, bir aile gibi gözüküyorlardı. Merve'nin meyve soyuşuna bakınca nedensizce gülümseyip ayaklarını sehpaya uzattı.

"Annem gibisin. "

Merve'nin göz devirerek uzattığı  soyulmuş elmayı alınca gülümseyerek ağzına attı. Yavaşça acıdan  inlerken Merve'nin gülmesiyle sırıttı.

" Yavaş ol.  Ölüp başıma kalacaksın. "

Merve mırıldanırken gözlerini adamdan çekip yavaşça televizyona döndü. Yiğit ise bir kaç kez öksürmüş, acıdan dolan gözleri ile elmasın yarısını yemeye koyulmuştu.

Açılan  televizyonda rastgele bir kanalda durup bir mekanizmanın üzerinde tahtaları o makineden geçiren adama baktı.  Ağzının suyu ile yutkunurken etrafa dökülen talaş parçalarına gözlerinden kalp çıkıyordu.

Yavaşça elinde ki yarım elmayı çıkardı. Yiğit'e yaklaşırken yanına yavaşça oturdu ve tekrardan yutkundu.  Bir kaç kez daha iç geçirirken Yiğit'in bir süre sonra ona dönüp kaş göz hareketi yapmasıyla gülümsedi.

"Şey, aşerdim galiba ben."

"Allah aşkına."  Yiğit toplanırken belinin ağrısını çoktan unutmuştu.

"Merve, gidipte anamı ağlatacak meyve isteme sakın.  Bak çiçektir, çilektir, eriktir. Aman ha. "

" Talaş istiyorum. "

" Ben, öyle bir meyve bilmiyorum ki. " Yiğit yavaşça mırıldanırken televizyon ekranından gelen testere sesiyle gözlerini o yöne çevirdi.

" Talaş mı? Odun mu yiyeceksin kızım sen? "

" Ya vallahi canım çok çekti. Böyle, bi beş kilo alırsan yeter. " Merve ellerini birleştirip tekrardan Yutkunurken ona garip garip bakan adama döndü.

" Kiloyla satarlar mı? " Kendi kendine ciddi olarak mırıldanırken ayağa kalktı.  Bir eli belinde salondan yavaşça çıkarken arkasında ona gülümseyerek bakan bir kadın bıraktı. 

Dış kapıya yaklaşırken üzerine giydiği ceketi ile çıktı dışarı.  Gecenin ayazını bütün bedeninin acıyla yandığını hissetti.

Buz kesen havada ilerlerken gecenin bir saatinde talaşı nereden bulacağını bilmiyordu.

Merve, evden çıkan adam sayesinde rahatlamış gibi hissediyordu kendini. Evde ki dağınıklığı görüp televizyonu kapattı.  Ayağa kalkıp koltukların üzerini temizlerken yastığın altında cildi mavi olan bir kitap gördü.

Meraklanma kapağında ki yazıyı okurken tüylerinin ayağa kalktığını gördü.

Hamilelik  ve Anneler 2. Cilt

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Onde as histórias ganham vida. Descobre agora