AR /16

35.4K 1.6K 275
                                    

Medya: Bknz Sözleşme

Bölümün sonunda olan notu okursanız çok mutlu olabilerem❤️

❣️

"Yeni evli çift ziyaret edilmezmiş."

"Yeni mi? Biz evleneli oldu baya. " Yiğit mırıldanmasının ardından ona omuz silken Levent'in göz devirdi.

Arkasında, araba da oturan Merve'ye bakarak iç geçirdi. Omuzuna astığı siyah ceketi ile Levent'e veda ederken yavaş adımlar ile arabasına yürüdü. İçinden arabaya binmeden oradan kaçmak gelse de bunun artık mümkün olduğuna inanmıyordu. Derin bir nefes aldı ve arkasında ona eliyle 'kışkış' işareti yapan arkadaşına baktı. Her ne kadar 'Ben mutluyum!' hareketleri taslasa da Levent bunun mutluluk değilde zorunluluk olduğunu anlamak üzereydi.

Arabanın sürücü koltuğuna oturduğunda neredeyse uykuya dalacak olan kadına baktı. Merve gözlerini yavaşça açıp yanında ki adama baktı. Gözlerini açık tutmak için uğraşırken karnında ki ufak tefek sancıyla elini karnına koydu.

"Lütfen gidelim artık. "

Mırıltısı tatlı bir şekilde Yiğit'in kulaklarına ulaşırken genç adam gülümsedi. Kafasını olumlu anlamda sallarken arabayı yavaşça çalıştırıp diğer yandan da arabanın klimasını açtı.

Merve ona doğru yönelen sıcak hava ile gülümseyip gözlerini kapadı. Bu da onun gün uykusu oldu.

🎈🎈

Merve gözlerini açtı.

Hayal ettiği gibi yatakta değil hâlâ araba koltuğundaydı. Suratına yavaşça vurulan eli tutup gözlerini büyüttü.

"Ne yapıyorsun? " Hafif çatallaşmış sesine anlam veremeyerek yutkundu.

" Yürü hadi. Birde seni mi taşıyalım? Bu yaştan sonra beni fıtık edeceksin. "

" Ahg! Öküz. "

Merve sinirlenip arabadan çıkarken yüzüne vuran soğuk hava onu tamamıyla uyandırmıştı. Üzerini kabanı ile sıkıca örtüp evin önüne doğru koştu. Arkasından araba kapılarını kilitleyip gelen Yiğit evin anahtarını çıkarana genç kadının içeri girmesini sağladı.

Merve sıcak hava ile buluşurken arkasına bakmadan yuları odasına çıkmaya başladı. Yiğit ceketini asarken alaycı bir şekilde sırıttı. Dudaklarını yalayarak mutfağa gitti ve Merve'nin giyinmesini bekledi.

O odada beraber yatacakları için Merve'nin dırdırını çekmek istemiyordu.

Beş dakika mutfakta oyalandıktan sonra yukarı çıkmaya başladı. Gömleğinin düğmelerini çözerken oda kapısının önüne gelmişti. Odanın kapısını tıklamadan açıp içeri girdi. Merve uzun mavi kalın geceliği ile ona şaşkınca bakıyordu.

"Sana bin kez daha söylesem de o kapı hiç çalınmayacak değil mi? " Merve bıkkınca söylenerek yatağa doğru uzandı. Üzerini tamamen çıkaran adama ters dönüp onu görmemeye çalıştı. Kuruyan dudaklarını diliyle ıslatırken az önce ki esmer beden geldi kapadığı gözlerinin önüne. Aniden gözlerini açarken kalbinin hızla attığını hissetti.

"Giyindim. "

" Madalya mı yakayım? "

" Yastık verebilirsin mesela. " Merve, Yiğit'in sözleri ile yanında ki yastığı yavaşça ona doğru attı.

" İyi geceler. "

Yiğit genç kadının sesini duymazdan gelerek uzandı yere. Üzerine battaniyesini alıp ona sarıldı. Biraz durduktan sonra derin bir nefes verdi.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now