AR/21

29.4K 1.6K 358
                                    

İthaflar:

isimxx
windpuzzle
DNEkenel

Kızım ikidir ithafları unutuyorum, hatırlatsanıza slsldksş

Yazın bakalım buraya ithaf isteyenler💞

Bir daha ki bölüme Sözleşme'nin kapağının görmek isteyen kaç kişi var?
Ha bu arada Sözleşme Epsilon Yayınları ile raflarda yerini alacak, haberiniz ola 💃 /Sözleşme Öykü ve Levent'in hikayesi 🙊💞❤️

"Sanırım her şey hazır. "

Merve sessizce mırıldanırken tepsideki dumanı üzerinde tüten yemeklere baktı. Canı yemekleri çekse de bu yemekler sadece Ammar için hazırlanmıştı. Geçen seferki gibi koca bir tavuğu midesine indirip onun önüne tarhana çorbası koymayacaktı. Elineiyi alarak gülümsedi. Heyecanından atan kalbinin sesini neredeyse tüm vücudunda duyabiliyordu. Tepsi neredeyse karnının üzerine değerken yüzünü asarak merdivenlere ulaştı. Kilo aldıkça minik bir yer cücesine benzetiyordu kendini. Hamileliğin son aylarına yaklaşsa da artık içinde ki heyecan duygusu yerini endişeye bırakmıştı. Kızının geleceğini tahmin edebiliyordu, ve değiştirmekten başka bir çaresi yoktu.Boşandıktan sonra ne olacağı için hiç bir fikri yoktu, ve eğer okula gidemez ise ona iş bile yoktu. Yutkunatak aklında ki kötü düşünceleri sildi. Gözünün önüne gelen bir kaç anı ile midesi dudaklarına geldi, fakat anında düzeldi.

Merdivenlerden çıkarken kızının huysuzlanmasıyla yüzünü ekşitti. Midesini bulanması ile ağlamak isterken çoktan Yiğit'in kapısına ulaşmıştı. Tepsiyi şişen karnının üzerine tek eli ile tutarak koydu. Karnı işe yarıyordu.

Kapıyı bir kaç kez tıklayarak içeri girdi. Genç adam elinde ki kumandayı kucağına bırakarak üzerine pikeyi biraz daha çekti.
Hala çıplaktı.

"Sana, yemek hazırladım. Hepsi çok sıcak kuru fasulye pilav, yanına da cacık yaptım ama istersen soğana getirebilirim. Çorbadan sıkılmıştın. "

Yiğit kafasını sallarken Merve'den zorla olsa da gözlerini çekti ve karşısında ki televizyona odaklandı. Ekranda ki yarış arabalarına her ne kadar odaklanmak istese de yanında ki kadının ona attığı her adımı ile kalbi sıkışıyordu. Merve'nin kokusu odaya sinmişken o hâlâ neden boşanacağını düşünüyordu.

Daha bir kaç ay öncesine kadar boşanmak için elinden geleni yapan adam gitmiş, yerine deli gibi evde ki kadını sevmek isteyen bir adam gelmişti. Yiğit, hayatına girecek olan iki kişiyi deli gibi sevmek istiyordu.

Yavaşça başını Merve'nin karnına çevirdi. Kadının büyüyen karnına odaklanırken gülümsedi. Kendi kanından olmasa bile bu çocuğu kucağına almak hayali olmuştu.

Merve gülümseyerek adamın yanına oturduğunda tepsiyi onun kucağına koydu. Karnını tutarak bir elini kaşığı attı. Yiğit'e yaklaşırken genç adamın gözlerinin en derinine bakmasını istemiyordu. Bir kaç kaşık sessizce biterken Merve boş tepsiyi alıp genç adama İlaçlarını ile suyunu içirdi. Yiğit inadına yapmış gibi bütün suyu kızın gözlerine bakarak bitirirken suyun son damlasının aktığı dudaklarını yaladı. Merve sıkışan nefesi ile ayağa kalkacakken bileğinin tutulmasıyla genç adama döndü. Şuanda tek düşündüğü şey boşanacaklarıydı.

"Boşandıktan sonra... Ilgın'a dönecek misin? '

Merve şaşırsada bir şey söylemedi. Ellerini el bezine sürerek bıraktı ve Yiğit'in yan tarafına geçti.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now