AR/18

31.3K 1.5K 309
                                    

İthaf: BusraYetis01

İthaf için bu pasaja yorum atabilirsiniz.

"Bozaaaa! Bozacıııı! "

Merve bir kez daha iç çekip dudaklarını yaladı. Yutkunurken sanki boğazında aşağıya daha önce hiç içmediği bozanın aktığını düşündü. İçi titrerken derin bir nefes alıp gözlerini kapadı ve tekrardan uykuya dalmak istedi. Fakat ise yaramamıştı.

Dudaklarını büzerek inlerken yanında uyuyan adama baktı. Yiğit bu halde asla ama asla sokağa çıkmazdı. Bozacının bu gece ki, aynı sokaktan üçüncü geçişiydi. Merve yerinde biraz daha doğrularak ellerini Yiğit'in omuzuna koydu.

"Yiğit. "

Merve bir kez daha özlemle yutkunurken ona yavaşça kıçını dönmeye çalışan adama baktı. Yiğit alçılı elinin bedeninin altında kalmasıyla İskilip acıyla kalktı.

" Ay uyandın. " Merve ona canının acısıyla bakan adama gülümsedi.

" Ben boza almaya gidiyorum. "

" Ne boyası be? "

" Boya değil, boza. Adam bağırıyor ya hani. "

Merve yataktan kalkıp ayaklarına terlikleri giydi ve camı bir koşu açarak mahallenin sonuna yaklaşmış olan adama bağırdı. Adam geri dönerken Merve dudaklarını ısırarak heyecanla ona bakan adama döndü.

" Hemen alıp geliyorum. "

" Dur ben alırım, çıkma. " Merve anlık dururken omuzlarını silkip konuşmaya başladı.

" Merdivenlerden inemezsin, ben hemen alıp gelirim adamın beni kaçıracak hali yok ya "

Merve, adamın bir şey demesine izin vermeden yürümeye başladı. Oda kapısında çıkıp merdivenlerden indi ve sonra geri adımlarla Yiğit'in yanına çıktı. Kapıyı açıp onu bekleyen adama başını eğerek fısıldadı.

" Para, "

" Ceketinin cebinden alabilirsin. "

Merve hevesi kırılmış bir şekilde aşağıya inerken kendini ağlamamak için sıkıyordu. Aşağıya indiğinde Yiğit'in siyah kalanından bir miktar para aşarak kapıyı açtı. Kapının önünde onu bekleyen adama gözleri ışıldayarak baktı.

" Ben, boza istiyorum. Bir şişe yeter galiba." Merve elini karnına koyarak diğer eli ile adamın uzattığı şişeyi aldı ve tutan parayı adama verdi. Kapıyı kapatıp dudaklarını yalarken elindeki kalan parayı ceketin cebine geri koyarken ışıkları kapatıp adım adım odasına çıkmaya başladı.

"Aldın mı?" Kapıdan içeri girerken kafasını sallayarak ışığı açtı ve yatağın ucuna Yiğit'in karşısına oturdu.

"Bardak getirmeyi unuttum. " Merve geri kalkarken Yiğit'in söylenmesiyle geri oturdu.

" Bırak yorulma şimdi. " Merve gülümseyerek açtığı şişeyi dudaklarına dayadı.

Gözlerini kapatarak içerken kalbinin ve kendisinin rahatlamasıyla gözlerini açtı.

Yutkunurken gülümsedi.

" Daha önce hiç içmedim, ama o kadar çok canım çekti ki. " Karnını okşarken kızının ona tekme atmasıyla güldü.

" Tekme atıyor. " Elinde ki şişeyi kapatırken karnına değer bir başka elle gözlerini Yiğit'e çevirdi. Yiğit elini kızın bakmasıyla çekerken boğazını temizledi.

" Şey, "

" Seni yemem Yiğit. Kızımda yemez. " Merve genç adamın elini alıp karnına koydu. Karnında ki küçük canavar tekmelerini atarken Merve kendini gülmeden alamadı.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now