AR/39

19.9K 1.1K 108
                                    

Herkse merhaba❤️ Ramazan ayınız hepiniz için bol bereketli geçer inşallah 😳

Ve karneler ne aldınız kız 😂

Bir kaç gündür hatta aydır bölüm atamadım çünkü hem İstanbul dışındaydım, hem de çalıştığım için fazla konsantre olup yazamadım. Size en iyi şekilde bölüm vermek için biraz beklettim.

Umarım beklemekten sıkılmamışsınızdır. Beklediğiniz için çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum ve keyifli okumalar❤️

"Günaydın "

Merve yanına kedi gibi kıvrılan adama sıkıca sarılıp mırıldandı. Yüzünü genç adamın sırtına yaslayarak omuzuna küçük küçük öpücükler kondurdu. Yanında uzanan adamın çıplak bedenine sarılınca kendi bedeni rüzgarda savrulan yaprak gibi titredi. Bir süre kafası Ammar'ın sırtında kaldı. Elleri genç adamın bel kıvrımında gezerken derin bir nefes verdi.

" Günaydın güzelim"

Ammar gözlerini her açtığında yanında ki kadının varlığıma şükretmeden duramıyordu. Ona kocaman gözleriyle, burnunun üzerinde ki minik çilleriyle bakan kadın onu sahra çölünde gezmiş kadar yoruyordu. Önüne dönüp ona sarılan kadına bakındı. Gözlerinin önüne gelen saç tellerini yavaşça çekip genç kadının alnına kocaman bir öpücük kondurdu.

"Aahkar yine yok. "

" Annemdedir. " Yiğit ona hülyalı bir şekilde bakan kadının incelmiş beline sarıldı. Kadın kendine çekip biraz süzdü.

Beraber yaşadıkları ilk ay bu ay olmuştu. Evliliklerinin ilk ayı gibiydi bu ay. Merve her seferinde yanında adamın ona sarılmasına, ona her zaman onu sevdiğini söylemesine izin vermişti. Merve kendini bilinmezlikte kaybetmişti. Bundan sonra sadece hayatında Yiğit'in olmasına izin verecekti.

Yiğit dudaklarımı genç kadının boynuna doğru uzattığını Merve bir kaç hareketle onun elinden kurtuldu. Yiğit bir aydan beri her yakınlaşmaya çalışmasında başarısız oluyordu. Bir kaç kez Merve'yi öpmeyi denemiş, başarısız olunca ise elini ensesine koyup liseli çocuklar gibi kızarmıştı. Buna her ne kadar karşı çıkmak istese de Merve'nin korkmaması için susuyordu.

"Ben Aahkar'ın karınını doyurayım. "

Merve üzerine aldığı kısa pembe sabahlık ile yatakta yine tek başına kalan adama gülümsedi. Kapıdan çıkarken terliklerini giyip aşağıda misafir odasında olan Ceren Hanım'a doğru yöneldi. Yiğit ise yatakta tek kalıp kafasına bir tane vurdu. Kendini yeniden yatağa atarak ellerini yüzüne kapadı. Kendini her seferinde karşısında ki kadına rezil etmeyi biliyordu.

Aahkar'ı ısrarlar üzerine zorla olsada hastaneden çıkarmışlardı. Bunun en büyük etkeni her zamanki gibi Yiğit'ti. Genç adamın ona yaklaşmalarını çok seviyordu, fakat her ne kadar kendini karşılık vermek için zorlasa da yapamıyordu.

Tüyleri diken diken oluyordu. Yiğit ona her yaklaştığında, hatıraları peşinden koşturarak geliyordu. Merve her ne kadar kendini bir kaç tatlı öpücüğe hazır hissetse de gözlerini her kapattığında kendini başka bir yerde buluyordu. Kendi elleri ile Ammar'ın gitse de sonrasında ki başarısızlık hem onu hemde karşısında ki adamı mahçup ediyordu. Neden kaçtığını bir türlü söyleyememişti Merve. Ammar'ın üzerine gelmeyeceğini biliyordu fakat açılmasın biraz erken olduğunu düşünüyordu.

Kapıyı bir kaç kez tıklayarak bekledi. Ceren Hanım'ın kahkahalarını kapının dışından bile duyuyordu. Ellerimi kapıya koyarak bir kaç saniye bekledi. İçini yiyen minik kurtlar için büyük küfürler ediyordu.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin