AR/38

23.1K 1.1K 170
                                    

Selam💃

Evinizin deli Rusu geldi 💃

Beklettim için çok özür dilerim ama bu ara başım fena halde yoğundu.

Ve şimdi keyifli okumalar
"Merhaba "

Merve içeri girerken kayınvalidesinin kucağında olan oğluna baktı. Aahkar huzurla uyurken minik parmağını yaşlı kadının ellerine dolamıştı. Merve gülümserken kalbi hala kulaklarında atıyordu. Ona yardım etmesi gereken kişi ise huzurluca uyuyordu. Bunun yeniden olmasını ,ve sonsuza kadar döngüde olmasını istemiyordu.

Genç kız uyuyan oğlunun başına ufak bir öpücük kondurup karşıda koltukta yatan Yiğit'e baktı. Dudakları özlemle kıvrılırken yüzünde ki yumuşamayı korudu. Tek kolunu başının altına koyarak,kaşları çatık halde uyuyan adama baktı. Bu beyaz rüyanın bu gün son bulacağını biliyordu. Yiğit uyanır uyanmaz genç adamın dudaklarına yapışacağı kesindi.

"Biraz geciktim, dikişler beni zorladı. " Elini tekrar numaradan karnına koyarak olmayan dikişlerini okşadı. Yalan yeteneği onu hem yüceltiyor,hemde sonu gelmeyen bir kötülükle anıyordu.

" Keşke gelmeseydin bu gün. Güya çıkacaktık, ikiside uyuyakaldı. "

Merve gülümserken huzurla uyuyan iki erkeğe baktı. Ceren Hanım'ın kucağından bebeğini alarak bir kaç kez öptü ve kokladı. Aahkar'ı yerine yaptırırken kapıdan sessizce çıkan kadına anlam veremedi. Ceren Hanım gidiyorum demek yerine hep sessizce kaçmayı tercih ediyordu.

Merve bebeğinin üzerini kapattıktan sonra koltukta iki büklüm yatan adamın ayak ucuna geçti. Kafasını koltuğun diğer ucuna yaslarken ayaklarında ki ayakkabıyı çıkardı ve Yiğit'in ayaklarına doğru uzattı. Alt dudağını ısırırken Yiğit'in kıvrılan bacaklarından kasılan kalçasına baktı. Ellerini yavaşça Yiğit'in poposuna uzatarak bir kaç kez elledi.Kendini Nuri Alço gibi hissetse de bu hissin içinde kalmadığı için mutluydu.

"Kıçımı mıncırmayı bırak. "

Merve Yiğit'in bir anda konuşmasından korksa da ayaklarını kıkırdayarak genç adamın üzerine daha çok uzattı. Yiğit uyanmış, gözlerinin ucuna gelen ayaklara bakıyordu. Merve ellerini genç adamdan çekmiş, sessizce uzanıyordu.

" Uyuduğunu sanıyordum. "

" Bir taraflarımı elleyene dek uyuyordum. "

Merve gülümseyerek doğruldu. Ayaklarını genç adamın üzerinden çekip ayaklarını kalçasının altına aldı. Yiğit rahatsız olmuşcasına kızarmaya başlarken Merve adamın bu huyunu ne kadar sevdiğini fark etti. Karşısında ki adam tanıdığı herkesten farklı birisiydi. Kendine hem aşık olmayı hemde sahip çıkmayı öğreteceğine yemin bile edebilirdi. Boğazını temizleyerek yüzünü kızaran adamdan çekip ellerine yöneltti.

" Sana demem gereken bir şey var Yiğit. "

Eteğini düzeltirken doğrulama adama baktı. Yiğit kandan kızaran gözlerini ovuşturarak kalktı. Kollarını öne doğru esnetirken Merve'nin üzerinde gezdirdi gözlerini. Siyah elbise genç kadının siyah saçlarıyla buluşunca ortaya gerçekten güzel bir görüntü çıkarmıştı ve Yiğit buna saatlerce bakabileceğini biliyordu.

" Hasta değildin. "

Merve dişlerini sıkarak kafasını olumlu anlamda salladı. Önünde ki adamın sadece bacaklarını görüyordu. Kafasının eğik olması tamamen Yiğit'tendi. Bu gün yaptıklarını itiraf edince genç adamın ona sırtını döneceğini hatta boşanma işlemini hemen başlatacağını biliyordu. Ama Yiğit'in onu dinleyeceğinden emin değildi. Ilgın lafını duyar duymaz kaşlarını çatıp dikleneceğini adı gibi biliyordu Merve.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now