AR/29

24.4K 1.4K 279
                                    

Ben geldim🍃

Bursa'da olanlar el kaldırsın bakayım😎😉 19 Mart Pazar günü saat 16:00 ve 18:00 arasında Epsilon Standında sizi bekliyor olacağım 😍❤️


Keyifli okumalar!

🍃

"Çok güzel olmuşsun. "

" Teşekkür ederim, anne. "  Merve sesi titrerken söylediği sözler ile birden durdu. Saçının ucunu tutarken ellerini kendi boynuna koydu. Tüyleri kendiliğinden ayağa kalkarken onun aklında sadece bir kişi vardı. Aniden basan soğukluk ile gülümsemeye çalıştı. 

Sekiz ay boyunca göremediği ya da aramadığı annesi. Özlemini açıklayacak tek şey kendi bebeği bile olabilirdi.Fakat yaşlı kadın Merve'yi ziyaret etmek yerine onu sadece düşünmekle yetiniyordu. Kızını kovmuştu,üstüne birde hiç tanımadığı bir insan ile evlendirmişti. Fakat şimdi buna deli gibi pişman olmuştu.  Gözlerini yandan çekip yanında ki kadına getirdi.

"Annenle konuştun mu? " Ceren Hanım'ın sesiyle kendine geldi. Kafasını olumsuz anlamda sallayarak gözlerini bir kaç kez açıp kapattı.

" Bana hâlâ kızgın." diyerek dolan dizlerini kapattı.

"Bir bebek, bütün bir dünyaya neşe getirir. Annene çok iyiydi gelecek. "

" Umarım öyle olur. " Merve gülümsedi ten sonra ona merdivenlerin başındam bağıran adama döndü. Yiğit hızla merdivenlerden inerken annesinin yanağına bir öpücük kondurup karşısına geçti.

Merve'nin giydiği elbiseye karşın gözlerini kıstı genç adam. Kısa bir süre kadına bakarak omuzlarını silkti. Arabasının anahtarını alıp kadının koluna girdi ve yavaşça kulağına fısıldadı.

"Götün donacak. "

Merve gülümeye başlarken onları kapıdan uğurlayan kadının tek bir düşüncesi vardı. Ama bunu asla bilemeyeceklerdi.

Merve belinden tutan adamla birlikte arabaya geçti. Kendini ön koltuğa atarken  kemerini bağlamak için hiç bir hareket yapmadı.

Yiğit sürücü koltuğuna geçip kısa bir süre yanında olan kadına baktı. Yavaşça kemerini bağladı ve mırıldandı.

"Kemer? "

" Bağlayamam ulaşamıyorum. " Merve gözlerini bıkmışca bakarak ona karşı gülen adama baktı." Gülme! " bağırdıktan kısa bir süre sonra kahkaha atmaya başlayan adamla birlikte derin bir nefes verdi.

Yüzünü düşürüp cama bakmaya başladı. Ceren Hanım ile konuştuğumda zaten morali iyiden iyiye bozulmuştu, şimdi ise basit bir kahkahadan ağlayacak duruma gelmişti.

"Kızdın mı? " Yiğit kendini güçlükle durdurup mırıldandı. Hala gülmek isterken kıza elini uzattı. Merve adamın eline güçlü bir şekilde vururken Yiğit daha fazla gülmeye başladı.

" Dur ben takayım,"

"İstemiyorum! " Merve bağırırken adama tekrardan vurdu. Sağ elini genç adamın yüzüne çarparken artık gülmek yerine acıyla inleyen adama baktı. Yiğit tokatla kendine gelip ona hâlâ vurmaya çalışan kadının kollarından tuttu.

" Bekle, annem camdan bakıyor. Şu kemerini bağlayayım bekle az! "

Merve, kocası bağırınca susarken geriye doğru yaslandı. Onunla birlikte, öne doğru gelen adama baktı. Yiğit kızın kollarını tek eli ile tutup, diğer eli ile kemeri aldı. Yavaşça kemerini uzatırken dudaklarını birbirine bastırarak Merve'nin iki elinde bıraktı.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now