AR/8

37.1K 1.5K 78
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Merve gözlerini şaşkınlıkla açarken elini alnına götürerek inledi. Boğazına kadar helen safra tadıyla başının döndüğünü hissetti. Yerine oturmadan önce aklına gelen bir kaç anıyı atmak istedi kendinden.

Ellerini başına koyarak yere çömeldi; Nefesi daralıyordu. Aklına ufak bir dokunuştan, Ilgın'ın ona yaptıkları gelmişti. Ondan iğreniyordu, hatta yanına yaklaşan her erkekten.
Banyo kapısının kilit sesini duyunca yerden kalkıp resepsiyonda ki adamın ona getirdiği kıyafetleri aldı. Yiğit kapıdan çıkarken onun önüne geçti ve kafasını öne eğerek banyoya girmeye yeltendi.

Üzerine bir benden küçük gelen eşofman takımıyla banyodan çıktı Yiğit. Geniş omuzlarının sadece bu gün yan etkisini görüyordu. Önünden geçip giden hatta onu itekleyen kadına baktı. Genç kadın kapıyı aniden kapatarak Yiğit'in tam kapı önünde kalmasını sağlamıştı.

Yiğit onun bu hareketlerine omuz silkerek kalorifer isteklerinin önüne geçerek diz çöktü. Saçlarından alnına damlayan bir kaç damlayı silerek ellerini sıcak peteğe dayadı.

Sanki kutup soğuğundan gelmiş gibi bir anda sıcacık olan elleriyle huzurluca bir nefes verirken gözlerini kapadı. Gözlerini açmasına sebep olan tek şey yarım saat sonra Merve'nin banyo kapısının kilidini açmasıydı.

Kafasını arkasına döndürerek ıslak siyah saçlarıyla ona doğru gelen kadına baktı. Merve kendine bir hayli dar gelen t-shirt in ardından çıkan karnını tutarak Yiğit'in yanına oturdu.

"Soğukmuş."

"Öyle. " diyerek sadece mırıldandı Yiğit. Kafasını Merve'ye doğru döndürerek dudaklarını araladı. Dar gelen kıyafetinin üzerinden en ilgi çeken yer minik karnı oluyordu.

"Bana hâlâ neden kaçtığını söylemedin. "

Merve gözlerini devirerek yanında ki adama biraz daha yaklaştı. Pijamasının paçaları ona uzun gelmiş kıvırmıştı. Çıplak ayaklarını kaloriferlere yaslayarak ellerini arkasına koydu.

"Sende bana neden evlendiğimiz sorusunun cevabını vermedin. Galiba ikimizde sorunluyuz."

"Annem istedi. Başına gelenleri biliyorum, eğer benimle evlenmeseydin başkasıyla evlenecektin."

"Öyle bir şey olmayacaktı. "

Merve geri geri yere yaslanırken ıslak saçlarının üzerine koydu kafasını. Yiğit'in ona dönen bakışlarını üzerinde rahat bir şekilde hissediyordu. Ayaklarını kalorifere daha sıkı yaslayarak gözlerini kapattı.

"Annem o kadar acımasız değildi Yiğit. "

"Seni hastaneden çıkardıktan bir gece sonra geldim. Annen bana seninle evlenip evlenmeyeceğimi sordu. Seninle sadece bebek doğana kadar evli kalmamı istiyordu. "

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin