AR/41 (FİNAL.)

38.4K 1.4K 469
                                    

Merhaba :')

Finali, koyduğum şarkılar ile okuyun lütfen. Her kısmın başına farklı şarkılar koydum. Görlsede RUROGRIME' in yaptığı kapak var ve ona çok teşekkür ediyorum.

Ve video kısmında ise Koyu Kırmızı için yapılan tanıtım videosu var. İzlemenizi öneririm.

Kendi masalınızı kendiniz yazmanız dileği ile,

Russilexa

Yiğit gözlerini açarken gülümsemesi çoktan bütün yüzünü kaplamıştı. Gecenin güzel anılarıyla dolan bedenini yataktan kaldırırken yanında ki boşlukla somurttu. Gözlerini odanın her yerinde gezdirirken bir yandan da bedeninde olan kıpırdamaları durdurma istiyordu. Ya da sonsuza kadar Merve'ye saklamak.

Kafasını yastığa koyar koymaz evde olmayan kadına seslendi.

"Merve banyodaysan ses ver daha çok erken!"

Yüzünde ki muzurlukla gülümserken su sesinin bile gelmemesi onu ayağa kaldırdı. Üzerine hiç bir şey almadan kocaman adımlarıyla banyoya ulaştı. Kapıyı çalmadan açarken içeride kimsenin olmayışı onu biraz korkutsa da hiç bir şey olmamış gibi üzerine yerde ki havluyu alarak bağladı.

Aklına sadece genç kadının Aahkar'ın yanında olabileceği gelince sadece gülümsedi. Kalbi aksine atsa da o sadece iyi düşünmek istedi. Yavaşça kapıdan çıkarak belinde ki havluyu tuttu. Annesinin oda kapısını tıklarken boğazını temizleyip havluyu daha sıkı tuttu.

"Anne? Merve?"

Kapıyı daha ısrarla çalarken aniden açılan kapı ile elini ensesine koyarak sırıttı.

"Merve içeride mi?"

"Yok, değil uyanmadan Aahkar'ı vereyim ben sana uyuyacağım azcık." Ceren Hanım kapıdan geri çekilirken esneyerek kafasını kaşıdı. Aahkar'ın yatağına bakarken açılan gözleri ile oğluna geri döndü.

"Aahkar yok"

Yiğit bozuntuya veremeden gülümserken ses duymuş gibi 'hah' sesi çıkarırken mırıldandı.

"Ah ağlıyor işte Aahkar! Sen yat annecim, ben Merve ile hallederim hadi iyi uykular."

Yiğit kapıyı hızla çarparken belinde ki havluyu odasına girer girmez çıkardı. Giysi dolabını açarken Merve'nin tarafında hiç kıyafet olmadığını gördü. Yavaşça yutkunarak kafasını dikleştirdi. Üzerine kıyafetlerini acele ile geçirerek Aahkar'ın dolabına doğru yöneldi. Minik oğlunun kıyafetleri yerine bomboş bir tahta görünce ellerini yüzüne kapatarak inledi.

Etrafa bakınırken yatağın karşısında olan beyaz kağıdı gördü. Dudaklarını yalayarak yavaşça masaya gitti. İliklemediği gömleği yanlarından düşerken o sadece omuzlarını düşürerek yürüdü. Kağıdı eline alıp, yavaşça yatağa doğru geriledi. Yere oturarak belini yatağın bitiş kısmına yasladı.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020Where stories live. Discover now