Anthon Edwards?

652 13 1
                                    

Der stod jeg så...Ligeså forvirret som en høne uden hovede??, "Hej, jeg hedder Anthon" sagde drengen med det lyse hår "Hej, D/N" svarede jeg..han rak sin hånd frem og vi gav hånden..jeg fik et sus i maven..han var faktisk ret sød😅.

"Vil i ikke hen og sidde ved os??" Sagde ham med det lysebrune hår..? "Jo selfølgelig" svarede Karo, vi tog nogle fold ud stole med og satte os over i den anden mængde af mennesker. "Hej, D/N" gik jeg rundt og sagde og gav alle hånden..Jeg satte mig ned igen, vi sad og drak lidt og hygge snakkede alle sammen..:)" nå hva så, vi skal ha gang i den, hvad med øl staffet" udbrød Anthon "ej ja" svarede jeg og de andre var med på den..vi lavede 2 hold.

Hold 1 bestod af
Anthon, Klara, Lauge, Maxi, og mig selv

Hold 2 bestod af
Karoline, Thor, Emma, Carlo og Teodor

Vi stilte op, jeg skulle løbe mod Thor..shiiiit
"Bare rolig, D/N Thor er en mega svagdrikker" sagde Anthon og lagde en arm om mig, han smilede skævt til mig og jeg grinte og smilte tilbage..

På pladserne, færdige, start!
Anthon løb mod Carlo, de var begge mega hurtige, så løb Lauge mod Teo, Karla mod Emma, vi var nået til sidste rundte!, jeg løb og bundede øllen på 0,5 jeg løb tilbage og vores hold vandt hahaha, Anthon løb hen til mig og løftede mig og mens vi alle på holdet skreg af glæde!hahah

Vi satte os i stolene igen..nogle begyndte at gå ud for at høre musik, til sidste var vi kun Lauge, Karoline, Emma og jeg tilbage vi sad der og drak lidt, hørte musik og snakkede Anthon rejste sig op, "hvor skal du hen?" Spurgte jeg "Op og høre topgunn, skal du med?" Spurgte Anthon og smilte "Ja Self" svarede jeg ..jeg gik med Anthon, vi snakkede hele vejen..som om vi faktisk havde kendt hinanden i Like hele vores liv men vi havde kun kendt hinanden i en enkelt dag..?
Vi stod og sang med til topgunn,' HUN ER DEJLIG, LIGSOM JEG ERRRRRRR, DEJLIG LIGSOM JEG ER I AERRRRR' koncerten varede 1,5 Time og mig og Anthon havde en fest!!, det var det fedeste hahah, vi hyggede os mega meget!

Klokken var blevet 03:00, mig og Anthon havde fuldstændig glemt alt omkring tid og sted..vi havde hørt en masse spille og bare hygget os for sygt!vi havde snakket hele tiden!, ikke haft et eneste "akavet stilheds øjeblik" det var mega dejligt!

"fuck jeg fryser" udbrød jeg, det var blevet meget sent og meget koldt, "her" sagde Anthon og tog sin sorte Nike hættetrøje af og gav mig den "nej Anthon, så fryser du" sagde jeg "nej nej jeg har det alligvel varmt smukke" jeg smilte til Anthon og tog imod trøjen, jeg fik den på, den var dejlig varm og passede faktisk okay i størrelsen lidt for stor men det var dejligt, det var alle mine egne hættetrøjer nemlig også, altså ikke så dejlige som at ha Anthons på, hahah okay måske vil jeg indrømme at jeg er blevet lidt glad for Anthon..😁

"Tak Anthon" sagde jeg og gav ham en kæmpe krammer "selfølgelig smukke" svarede han<33, jeg blev varm indeni, Anthon var virkelig sød, som i virkelig sød!!Anthon lagde en arm om mig og vi begyndte at gå tilbage til vores teltplads...vi kom frem og der var ikke ligefrem stille, nogle sad ude og festede stadig, det var Thor, Carlo, Lauge, Teo,klara, Emma men hvor var Karo, Amanda og Sille ?, og maxi?

"Ååååh Hey to turdelduer" sagde Thor med en høj stemme "Er hun Bedre end Rihanna eller hvad Anth?" "I den grad" svarede Anthon og drengen smilte "dame dame dame dame damejaaaagt" råbte drengene, vi flækkede af grin "hvor er Amanda, Karo, Sille  og maxi?" Spurgte jeg?

"Altså Amanda måtte ta hjem (pga sygdom) og Sille tog med hende" svarede Thor "og Vi har lyttet på de to "just freinds" inde i teltet ca 10 min nu, de. Hygger sig vist" sagde Lauge
Jeg kunne høre et støn inde fra mig og karo's telt, mmmmmhhhh lækkert tænkte jeg bare..

"Øhm Anthon, ville du have noget imod hvis jeg flyttede ind hos dig i dit og maxi's telt i stedet for mit eget, for ja du ved, jeg vil helst ikke sove derinde..." "Nej det ville jeg ikke have noget imod, overhovedet ikke" svarede Anthon "neeeej, overhovedet ikke" tilføjede Thor..jeg grinte lidt inde i mig selv, jeg kunne se Anthon fik røde kinder

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now