Vågnet!?

196 8 2
                                    

THEA (efternavn) ramt af bil!
Sådan gik det hele til! Stjerne ligger i koma!fans fuldstændig brudt ud i gråd!
Fans Hylder Thea ved Sony Music!!

Det viser sig at nytårs nat blev sangeren Thea ( efternavn) hårdt kvæstet, hun blev ramt af en bil..rygterne siger at det har noget med sangeren Anthon Edwards at gøre? At Thea og Anthon skulle være blevet uvenner over noget og at Thea så var løbet afsted og misset bilen og var så blevet ramt!
Lige nu ligger Thea på Rigshospitalet.
Hun ligger i koma og har nu gjort det i 6 dage..vi har ikke kunne komme i kontakt med nogle familie medlemmer..men vi sender en masse tanker og beder for Thea snart skal vågne op!
Theas fans er brudt ud i gråd..vi var på Sony igår og intet mindre end omkring 500 lys står uden for Sony!der stod grædende piger ude foran, vi var oppe og snakke med folk fra Sony og de fortæller at der er kommet flere 100 gaver til stjernen Thea, fra fans..der er helt knuste!..det er jo forfærdeligt!
Vi har heller ikke hørt kommentarer fra kæresten Anthon Edwards..men rygterne går på at kæresten ikke har besøgt sin kæreste på hospitalet endnu hvilket vi synes virker meget underligt!

Jeg lagde mobilen fra mig igen..jeg sad ved siden af Thea..holdte hendes hånd og kiggede ned i jorden.." Thea, jeg altså jeg ved ikke hvad jeg skal gøre hvis Du dør!, jeg kan ikke klare det!, du må ikke forlade mig, det må du virkelig ikke! Du betyder alting for mig!! Du må virkelig ikke forlade mig! Jeg elsker dig så højt! Der er alt for mange der vil komme til at savne dig! Alle dine fans!, de har været med en masse gaver til dig som du kan få når du vågner op og mor ville ikke kunne klare det uden dig, det Ville far og de små heller ikke, eller mormor og morfar! Dine venner, veninder, alle!! Der er ikke nogen der ville kunne holde det ud uden dig!!Please vågn op! Vil du ikke nok, vær nu sød!" sagde jeg og brød ud i gråd!

"Lauge" sagde en velkendt stemme..jeg kiggede hen mod døren..der var ingen..jeg så mod sengen i ren panik..der var hun! Thea var vågnet!!!" Thea!" Sagde jeg højt!! "Hvor er jeg henne?" Sagde hun stille...!!"Thea, du er på Rigshospitalet, du blev ramt af en bil! Kan du huske det?" Sagde jeg stille til hende mens tårer faldt fra mine øjne "mm..jeg kan godt huske det lidt" sagde hun stille og tog sig til hovedet..jeg løb hurtigt hen til døren og råbte på en læge at hun var vågnet..

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now