Rasmus og alt for fuld!

207 9 0
                                    

"Anthon!" Råbte jeg, han kiggede mig i øjne..koldt...han gik mod mig og puffede hårdt sin skulder ind i min..! Jeg faldt lidt bagud da jeg ikke kunne holde balancen..men hvordan fuck havde han fundet ud af det?!, Maria har ikke sagt noget og jeg har ikke og Rasmus har ikke? Hvorfor skulle en helt Random person sige det til ham?!
Han gik hen tilbage til Teo, Alfred og Thor..!
Fuck jeg var også dum!, jeg skulle altså sige undskyld! Det var så dumt af mig, Jeg gik mod Anthon, lige på vej derhen blev jeg trukket ind i mængden af mennesker!, jeg nåede kun at se Anthons kolde blik der ramte mig lige i hjertet!

"Kom lige med!" Det var Rasmus, han trak i min arm, jeg fulgte bare med..han smilte til mig undervejs..mange ting slørede jeg kunne
Ikke rigtig se hvor vi var på vej hen..men det var ikke vores værelse..! Vi gik ind af en helt anden dør end ind til den bygning hvor vi boede..jeg gik og grinte på vejen derhen..jeg var jo stang stiv!
"Kom nu sødeeee" sagde Rasmus!
"Mmhhhhhh" sagde jeg og fniste!
Rasmus åbnede døren tik et værelse..jeg nåede ikke at se hvilket værelse det var, inden ham havde trukket mig med indenfor, Rasmus tog min "jakke" af og tog så fat i min hånd..satte sig på dobbeltsengen der stod der midt i rummet. Han trak mig mod sig, jeg satte mig på ham, med mine ben om hans hofter og mit hovede ud fra hans..han kiggede mig intenst i øjne..kiggede på mine læber, så mine øjne, mine læber, mine øjne og så mine læber igen..jeg bed mig i læben og kyssede Rasmus!
Vi begyndte at snave, jeg tænkte ikke klart..overhovedet!
Rasmus rejste sig op mens jeg stadig var om hans hofter han vente mig om og lagde mig ned i sengen!
Han lå ovenpå mig, uden at bryde kysset...
Han begyndte at røre mine bryster..så hårdere og hårdere!
Han begyndte at tage mine nylon strømpebukser af ! Det her var helt helt helt forkert!!! Hvor fanden var min hjerne henne!? Rasmus begyndte at trække kjolen op på mig!
"Nej Rasmus" sagde jeg, han blev ved "Rasmus stop!" Sagde jeg lidt hårdere, Rasmus stoppede ikke "Rasmus please stop!" Jeg var svag og kunne ikke gøre nogen modstand da jeg var alt for fuld!
Det her var så galt! "Rasmus vil du ikke nok stoppe!" Sagde jeg og nogle tårer pressede sig ud fra mine øjne! Rasmus kyssede mig bare hårdere og begyndte at lyne min kjole op bagfra!" Please Rasmus stop jeg mener det!" Sagde jeg og prøvede at skubbe ham væk! Men det kunne jeg ikke! Rasmus begyndte at ta hånden op til min nederste del (håber i forstår ahhaah)jeg strittede selfølgelig imod! "RASMUS STOP NU!" Skreg jeg! Rasmus var pludselig væk fra mig!" SAGDE JEG IKKE TIL DIG AT DU SKULLE LADE HENDE VÆRE!!" Var der en bekend stemme der råbte..
Jeg prøvede at åbne mine øjne! De var fyldte med vand..jeg så op, der stod Anthon..han havde givet Rasmus en knytnæve lige i fjæset! Altså han lå ihvertfald på gulvet!

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now