Nytår fedt!eller ikke🤕

202 9 0
                                    

"Hør her...Thea altså.. Du ved Anthon ikke har haft "tid" til dig for tiden så meget og han har været meget fraværende og underlig og han har sagt han skulle i studiet 24/7 og du har undret dig meget ik?" Sagde Teo og så meget nervøs ud.." Jaer det mega underligt ik?" Svarede jeg tilbage??
"Altså det faktisk ikke så mærkelig.., jeg altså jeg kan ikke holde ud at du ikke ved det her.." Sagde Teo og en mikro tårer røg ned af hans kind.." Jeg hader at skulle være svinet der ødelægger det her for Anthon..men jeg kan ik holde det her ud" sagde Teo og trak vejret dybt.." Hva så?" Sagde jeg.. Jeg kunne ikke forstå hvad det var han prøvede at sige til mig??
"Anthon har været dig utro i ca 1 måned nu..og pigen er også her til festen i aften.." Sagde han og kiggede ned i jorden "hvad!?" Udbrød jeg! Hvordan fuck kunne han!! Helt fucking seriæst hvad sker der! Nogle tårer røg ned af mine kinder, jeg var så sur! Jeg var så fucking fandens sur man!! Hvordan fuck kunne han nogensinde finde på det!!!! Han har aldrig elsket mig den sidste måned og nok mere til!! Hvordan fuck kunne han!!! Jeg var så, så, så fucking færdig med Anthon!! Forevigt!!! Jeg rejste mig op og løb ud af teo's værelse! Jeg løb ned af trapperne..jeg skulle finde Anthon og smadre ham så groft!, jeg skuede ud over alle de fulde mennesker!
jeg gennem gik vær eneste person..indtil jeg fik øje på Anthon..og den blondine..en anden blondine end mig... De stod der oppe af vægen..Anthon stod og holdte om blondinen..de så dybt forelsket ud.. Mere end Anthon nogensinde havde kigget på mig..Anthons læber greb ud efter pigens.. De kyssede, jeg løb ned mod dem, hen til Anthon..jeg var foran hans ansigt, "åh Hej skat" sagde Anthon og fik blondinen væk som om intet var sket! "DIN FUCKING IDIOT!" Skreg jeg ind i Anthons ansigt!jeg skubbede mine arme mod hans brystkasse og han blev skubbet lidt tilbage!, "THEA!"
Jeg kunne ikke..jeg kunne ikke forstå det der lige var sket?
Mente han det der seriøst!

Jeg vendte ryggen til ham og gik den anden vej, tårene var på vej ud men jeg pressede dem tilbage..  "Thea lad nu vær at gøre noget dumt" hørte jeg Anthon råbe i baggrunden på vej mod mig.."NÅ SÅ DET ER MIG DER SKAL LADE VÆR AT GØRE NOGET DUMT DIN FUCKING IDIOT" skreg jeg! Og blev ved at gå!

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now