Jul?

190 7 0
                                    

Vi skrev begge til Anthon, Maria, teo, maxi, Jacob , Frida og Thor...dem der var Vigtigst at få det sagt til..

Vi skrev den samme besked til alle~"Hey, jeg ved det her er underligt og du tror det en joke men øhm her idag fandt vi ud af at mig og Lauge/ mig og Thea er tvillinger..det viser sig at Lauge var adopteret pga en længere historie/det viser sig jeg var adopteret pga en længere historie..men ja nu ved du det..vi ved det underligt..det synes vi også selv men vi er nu meget glade for det❤️"
Alle svarede næsten det samme tilbage som fx "ej hvor sygt!!, men også fedt!❤️"
Anthon svarede..." Øhm wow..altså wow shit egentlig..underligt altså wow..jeg har ikke rigtigt nogle ord lige nu, men det er da fedt❤️"

Det blev d.23, vi havde aftalt at Lauge flyttede hjem d.27 december!:) og boede her igen..
Vi gik bare rundt og gjorde klar til jul..med julegaver færdige og det...vi skulle holde det hos Anthon.. Jeg glædede mig mega meget!
Det blev d.24 og vi skulle om til Anthon kl 17:00. Jeg var gået i bad og fået tøj på og det hele..jeg slappede faktisk bare ret meget af..klokken Blev 15:00 og jeg begyndte at lægge min make up.. Intet vildt men flot!, klokken blev 15:40 og jeg sad og ordnede mit hår..lavede små slangekrøller i det..jeg tog min kjole på. En hvid lårkort kjole..jeg gik ud og tog mine VANS på da der kun var sådan 25 min til vi skulle være ved Anthon..jeg tog min bomberjakke på og gik ud i bilen..vi var alle klar, fik gaverne med og så afsted.vi nåede Anthons hus!
Jeg løb op til døren bankede på og åbnede "Jeg er hjemme" sagde jeg med en høj stemme og grinte..ned af trapperne kom en dreng. Sorte bukser, hvid T-shirt, sorte sokker, blond hår, en lille ørering i sit øre og med et kæmpe smil. Jeps, det var min Anthon..jeg løb mod ham og han overfaldte mig i et stort dejligt varmt Anthon kram!, han knugede sig ind til mig og jeg knugede mig ind til ham..han tog sin pande mod min og gav mig et smækkys! Lige på mulen haha, jeg elskede den dreng højere end noget andet! Per kom ud fra køknet.."Hej Theaaaa" sagde han og jeg løb hen og gav ham et kram "Hey pøøøh" sagde jeg..de andre kom ind og krammede hinanden allesammen..

vi manglede kun Lauge, Maria og Alfred nu..som altid ahahah, man skulle altid huske at sige en time før til dem..de kom altid forsent ahhaha
Anthon tog min hånd og trak mig op på hans værelse..oppe fra værelset kunne vi høre de voksne allerede knevrede løs haha!
Det var godt at vores familier var så tætte og knyttede! Vi elskede alle hinanden det kan man da sige et vellykket et eller andet ahah..

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now