Tilgivet

232 9 0
                                    

Anthons synsvinkel:)

Jeg lå og beundrede hende..lyder pænt stalker agtig men håber i ved hvad jeg mener..hun var jo perfekt for mig! Jeg elskede hende så højt! Jeg lå bare og så på hende ligeså stille..hun smilte svagt..cute..jeg huskede tilbage på da jeg kyssede med hende brunetten...der må det ha gjort lige så ondt på Thea..som det gjorde ved mig her til aften!

Jeg kunne jo egentlig ikke tillade mig at være sur når jeg selv havde begået samme fejl...jeg havde tilgivet hende men jeg kunne jo ikke vente til imorgen med at fortælle det... "Skat, skat, Thea, skat" sagde jeg roligt..hun kom lidt til bevidsthed..ikke helt..kun svagt men fuck det "Thea skat jeg elsker dig, Du er tilgivet og undskyld! Sov rigtig dejligt!" Sagde jeg.."mmmmmh" svarede Thea mumlende og sødt! Hun vendte sig om på maven og jeg lå og nussede hendes ryg..<3

Kl er 07:45 og vi vågnede, der var ingen akavet stemning mellem mig og Anthon..helt normal stemning, i går havde han tilgivet mig..så det var virkelig godt!

Det blev mandag, idag skulle Kristian ud og snakke med de folk der kunne få min sang på Spotify:) klokken var 15:05 og han var inde og snakke med dem kl 14:45 men jeg var intet hørt fra ham endnu, ikke en besked..et opkald? Intet?

Det var klart, de har sikkert ikke ville have den med på Spotify, så selfølgelig ringede han ikke til mig...jeg var trist..jeg ville jo gerne have haft min sang på Spotify..
Jeg smed mobilen fra mig..og lagde mig i sengen..jeg havde en time her ko 16:00 jeg skulle til og klokken blev hurtigt 15:50 så jeg gik mod lokalet..jeg skulle ha matematik, skønt. Mit Hade fag.Helt perfekt...som om..

Vi havde om brøker, hvilket jeg aldrig har været god til..jeg fatter ikke en brik..altså der er jo bare streger, bogstaver og tal altså omg!
Jeg var ikke rigtig til stede under timen, mine tanker var et helt andet sted...altså hvorfor ville de ikke ha min sang?, hadede de den?, hvad synes de der var galt med den?, manglede der noget? Hva fanden kunne være gået galt siden de ikke ville ha min sang på Spotify..?jeg forstod det altså ikke, jeg var så skuffet..jeg havde givet mig 100 procent til det her projekt og så når jeg ikke engang mit mål..://fucking nedtur mega nedladende!!

"Thea hvad er kvadratroden af pi hvis du ganger det med x?" Sagde min lærer, han brød mine tanker "hva?" Sagde jeg..altså var der overhovedet noget regnestykke der kunne lyde sådan altså omg, " Følg nu med Thea" sagde min lærer .."jaer" sagde jeg men mine tanker var hurtigt væk igen ...på det samme emne..det var bare så nederen at min sang ikke ville komme på Spotify! Det var min drøm...min projekt!, det jeg drømte om!! Men det skete så ikke.

Friendzone eller mer'?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin