Som om

293 9 0
                                    

vi blev færdige med kæreste tagget! Og skulle nu ha taget en masse billeder, vi fik en masse forskellige baggrunde, først fik vi taget nogle billeder alle sammen hver for sig?, det var ret underligt når vi aldrig har prøvet det før eller det havde mig og Frida ivertfald ikke..:)
Bagefter fik mig og Frida taget nogle billeder sammen og Anthon og Thor fik tager nogle sammen..

så var det mig og Anthon der skulle ha billeder sammen, vi tog nogle hvor jeg sidder på hans ryg og nogle hvor han sidder på min ryg, nogle hvor vi kysser, holder om hinanden,krammer, og bare står og fjoller, efter os fik Frida og Thor også taget den slags billeder!, vi fik taget en masse sjove fællesbilleder blandt andet i sofaen...

Frenzy gik rundt og filmede på deres Snapchat så alle kunne følge med og vi filmede også på vores snap en gang imellem..vi havde det så skide sjovt!! Klokken var allerede blevet 19:00 og vi skulle igang med Frenzy hatten:) jeg satte mig op først, spørgsmålene handlede om os alle sådan fx "hvem kan ta flest armbøjninger?"

Jeg trak et spm fra hatten hvem kan spise mest? "Det må helt klart være Anthon eller mig!, vi æder sygt meget ahaha" hvem danser bedst? "Det gør Thor 100 p"~ hvem er mest hjælpsom "det helt klart mig eller Frida eller Anthon eller Thor , ej vi alle er faktisk rigtig hjælpsomme" ~ hvad er de andres livret? "Anthon er bøf bearnaise, Thor er flæskesteg/julemad og  Frida har samme som mig, så boller i karry"

Anthons synsvinkel
Jeg skulle til Frenzy hatten nu!:)
"Hvem kan hurtigst bunde 10 shots"~ det er helt klart Thea, hun er sindsyg til at ta shots, ligesom på Roskilde det gik helt galt haha" Thea kom pludselig gående lige da jeg sagde det hahah" Hey skat" råbte jeg bare og hun grinte...:) "hvem er stærkest?" ~det klart mig!!
"Hvem er bedst til at synge?" ~det klart mig eller ej idag gir jeg squ Thea den, hun overraskede mig fandme meget!
"Hvem er den mest hyper"~ klart Frida!

Thors synsvinkel
Jeg havde sat mig og begyndte at trække af Frenzy hatten..

Hvem er mest barnlig?" Det ja det er jeg squ nok sammen med thea hahaha"
Hvem har bedst stil?~ der siger jeg squ anth Ed
Man er jo nød til at være ærlig!
Hvem har det fedeste hår?~ det nok Anthon

Hvad er de andres ynglings sang?- altså Anthons er cookie med R.Kelly, Fridas er cold water med Justin og mø og Theas er Fake love med Drake..

Fridas synsvinkel
Jeg var den sidste til Frenzy hatten!:))

Hvad er de andres ynglins film?
Øhm altså thor har ingen ynglings kun serier og Anthon hader at se film så han har heller ikke nogen? Men theas er alle Twillight filmene..:)

Hvilke str sko bruger de andre?
Thor bruger 45/46
Anthon bruger 45
Thea bruger 43/44
Og jeg bruger selv 42/43

Hvem kan Tale flest sprog??
Det tror jeg squ nok er Thor..:)

Hvad er de andres ynglings farver
Anthons er sort
Thor er mørkeblå
Theas er mørkeblå
Og min er pink AHHAA

Theas synsvinkel

Frida var blevet færdig med hatten og vi skulle til at hjem af...vi sagde farvel til alle og gav dem en krammer, "vi ses snart igen" sagde de til os "selfølgelig gør vi det" svarede jeg!
Vi gik ud i bilen og kørte hjem af...vi kedede os lidt så vi valgt at starte en livestream på citygirls..Da det jo alligvel tog 45 min st køre hjem..vi startede den og hørte en masse musik..

" Og næste sang ved i ikke hvilken er fordi ja det er en hemmelighed sagde vi og satte Som om på...:), den var færdig redigeret..! Det lød så godt da vi havde hørt 1 minut af den stoppede jeg musikken!:-)"og tak for i aften det har været hyggeligt vi seeeees sagde vi alle "hvad er det for en sang læste Anthon op fra skærmen "vi ikke dumme, det er vi ikke" sagde Anthon og afsluttede livestreamen "fuck hvor krineren" vi flækkede af grin og vi nåede endelig hjem...

mig og Frida blev læsset af ved vores  huse i Hellerup og kyssede Anthon og Thor godnat...forresten lå mig og Fridas huse kun 2 gader fra hinanden så det var let..Anthon og Thor kørte hjem..jeg løb ind i huset og lagde mig direkte op i min seng og begyndte at sove..:)

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now