Fans ved hospitalet

214 10 1
                                    

Theas synsvinkel igennnnnn:)

Det var underligt at være tilbage
En underlig følelse..tænk at jeg havde været i koma i 6 dage? Og tænk alle de gaver jeg havde fået og alt det!..wow altså det var så vildt..jeg havde tjekket min fan gruppe, messenger, fb, insta alting og der var bare spamet med alle mulige beskeder!!det var så vildt at vide at man betød så meget for så mange mennesker og det var først nu det gik virkelig op for mig..

Jeg havde lagt her i 3 dage nu.. Mor havde været her, far, de små, Maria, Alfred, og nogle andre venner .. Lægen stod inde ved mig..hun tog nogle prøver som hun ville få svar på om Ca 1 times tid. Vi sad bare og ventede..jeg sad og holdte Lauge i hånden.
Der var gået ca 1 time og lægen kom ind " ja dit blodtryk er fint, pulsen er fin, og vi kan se det går bedere og bedere og du har klaret dig godt uden ilt masken og drop har du ikke brug for mere, så du må faktisk godt tage hjem" sagde hun og smilte.." Tusind tak!" Sagde jeg "god bedring" sagde hun og gik ud af døren..Lauge ringede til mor og vi begyndte at pakke vores ting sammen. Jeg havde stadig sygehus tøjet på..jeg tog mine VANS på, så satte jeg mit hår i en hestehale, så jeg så nogenlunde i live ud ahaha og så tog vi elevatoren ned...vi kom ud af udgangen og der stod to piger.." Thea!!, er du okay!" Udbrød de!? "Hey piger, ja jeg har det godt!" Sagde jeg med et smil..de var tydeligvis fans!" Ej vi ville ikke komme når det her er privatliv men vi ville så gerne give dig en gave" sagde de og rak mig en gave.." Tusind tak piger, hvor er i søde!" Sagde jeg "skal du hjem igen?" Sagde de?? " jeps, det hele så fint ud så nu har de sluppet mig løs" sagde jeg og små grinte.." Ej vi var så bange!? Vi elsker dig mega højt! Vi er virkelig nogle af dine største fans!" Sagde de !" Ej hvor er i søde piger, jeg elsker også jer!" Sagde jeg med et smil!" Må vi ikke nok godt få et billede?" Sagde de!
"Jo selfølgelig piger" sagde jeg og smilte.." Lauge kan du tage det?" Sagde jeg og smilte til ham "ja da" svarede han og tog mobilen..ham tog nogle billeder og vi fik sagt farvel til pigerne.. Mor var der ca 5 min efter..vi satte os ind i bilen og kørte så hjem.. Vi nåede hjem og jeg gik ud i køknet for at få noget ordentligt og spise.. 5 min senere blev jeg tagget i er opslag!, det var de to piger jeg mødte.. Der stod" endelig!, endelig mødte vi dig!! Du var så mega rar og dejlig!! Og vi er så glade for du har det godt igen!! Love u!❤️❤️❤️❤️"
Jeg LIKEDE billedet og skrev kommentaren "det var hyggeligt piger❤️" :)

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now