Undskyld!!!

286 9 4
                                    

Jeg kiggede bagud, prøvede at trække min arm til mig, det var Anthon..sjovt nok!

"Anthon slip mig forhelved!" Skreg jeg!
"Nej, jeg slipper dig ikke Thea, undskyld okay!"
Sagde han
"Lad mig nu være" sagde jeg koldt og en tårer faldt ned af min kind!
"Det var jo ikke meningen Thea, jeg har aldrig fortrudt noget mere i hele mit liv!, jeg ved jeg har været den største idiot der kunne gå på to ben!og virkelig fucking 1000 milliarder gange undskyld!, du jo den jeg vil ha! Og du er den jeg elsker og Du er den der betyder aller aller aller aller mest for mig af alle!!!, du betyder alt for mig Thea!" Sagde Anthon på en mega trist måde.

jeg kunne ikke holde det inde mere, jeg begyndte at græde "hvorfor skal du være sådan en fucking spade!" Sagde jeg og brød sammen!, jeg satte mig ned på hug, hænderne ved mit hovede ude i siderne og så så jeg ned i jorden og bare græd...!
Anthon satte sig på hug foran mig, han tog mine hænder..fjernede dem fra mit hovede..tørrede mine tåre væk med sin tommelfinger og tog hånden ved min hage, han rettede min hage op af så jeg nu kiggede han i øjne "undskyld Thea, inderligt undskyld, jeg har aldrig fortrudt noget så meget i hele mit fucking liv!du den eneste jeg vil ha og du ved slet slet slet ikke hvor højt jeg elsker dig!" Sagde Anthon

"Anthon, jeg hader dig virkelig meget men du betyder alt for mig" sagde jeg og græd! Nogle tårer røg ned af Anthons kind..han krammede mig...hårdt..som om han aldrig ville give slip igen!!årh jeg havde savnet Anthon!
Jaer han var nok tilgivet!
Den kæmpe spade..."Thea?" Sagde Anthon stille i mit øre "Mmh" svarede jeg?
"Jeg skal lige hviske dig noget" sagde han
"Hvilket?" Svarede jeg

Og han gav mig et kys!, et ordentlig kys!, jeg kyssede igen!, det var helt igennem fantastisk!
Vi stod der bare i Like 5 min bare og kyssede!
Det hele var godt igen!
Præcis som det var før!!
"Du aner ikke hvor meget jeg har savnet dig!" Svarede Anthon!
"Tjo, jeg tænker at alle de lorte anmeldelser beviste det?" Sagde jeg med et lille grin.."jaer" svarede Anthon med et grin..jeg gav Anthon et kys til!han kyssede tilbage!, han var så dejlig!

De andre løb hen mod os!
"Thea!!?" Udbrød Frida og gav mig det største kram!" THEA!!!!!!" Udbrød Thor og løb helt nede fra fansne af og op til mig og overfaldte mig i et kæmpe kram!det var dejligt, dejligt at have dem allesammen tilbage igen...tilbage som alt var før!!vi gik mod fansne og vi fik taget en masse billeder! Alle spurgte ind til mig og Anthon og vi svarede bare "vi har det helt perfekt" mange filmede det til gruppen citygirls på Facebook:)
Så lagde de det op ahaha? Vi havde stået der i ca 40 min og alle havde fået autografer og billeder..vi satte os hen i Tourbilen og kørte så allesammen hjem!

Friendzone eller mer'?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora