Tour

208 8 1
                                    

Det blev fredag
Vi stod og indspillede..!
Vi havde brugt ca 1,5 måned på hele albummet og idag skulle jeg indspille de sidste vokaler til den sidste af sangene til albummet..nemlig sangen 'Hope' jeg stod og sang ind i mikrofonen..det lød faktisk ret så godt, ikke for at være selvoptaget men det gjorde det hahah, shoutout to my ex var stadig min ynglings af sangene men det var klart, det var en dis samg til Anthon HAHAHAHA

Klokken var blevet 21:00 og vi var færdige!
Det havde været en hård uge men også en skøn uge!
På mandag-fredag-skulle vi have planlagt forårs Tour og min først koncert og den slags!
Jeg glædet mig sygt meget!
Også til at min stemme kunne få lidt ro..jeg havde fået lidt eller ret så meget ondt i halsen af at synge Like 15 timer hver dag i 1,5 måned!!
Så jeg var begyndt at gå med tørklæde hver dag hahah-men det var det hele værd!
Vi var færdige med albummet og denne weekend skulle jeg bare sove og se noget Netflix!
Jeg glædet mig lidt haha
Den lille ferie weekenden var hurtigt overstået men det var fint, det begyndt også at blive ret kedeligt bare at ligge i sengen.. Haha
Jeg stod op klokken var 07:30, jeg gik i bad... tog min Justin Bieber hodie i sort på, hvor der stort "purpose World Tour 2016" jeg tog så derefter et par sorte cigaret bukser på.. Og så mine VANS...lagde en let make up og satte håret i en pæn knold. Jeg havde fået det sygeste overskud for tiden..jeg var blevet sygt glad..alt i mit liv spillede bare og det hele gik perfekt!:) jeg var lykkelig!
Nå men nok med det! klokken blev 08:30 og jeg tog toget ind til Kbh..vognmager gade..jeg gik op og Kristian og Chris var der allerede haha-vi satte os ned og Kristian viste mig alle dem som havde spurgt om jeg kunne komme ud til dem og spille!, der var sygt mange det var helt Sindsygt!
" vi skal jo rundt i hele landet" sagde Kristian og smilte..vi sad og snakkede om vi skulle have i Jylland, på Fyn, på Sjælland og på Lolland og på Bornholm.. Det tog lang tid..det go lang tid at lave sådan en Tour!, man skulle jo sørge for at alle skulle have chancen for at komme ud og høre mig..:)
Touren blev så ledes
14/4- Vejle musikteater
15/4- Aalborg
16/4- Århus Train
17/4-Skagen
18/4- Odense
19/4- Roskilde
20/4- Gilleleje
21/4-Kalundborg
22/4- Rønne/Bornholm
24/4-Lolland
25/4- Grenå beachparty
26/4-Thisted
27/4-Middelfart
28/4-Herning
29/4-Billund
30/4- Sønderborg
31/4-Korsør
1/5-Taastrup
2/5-Hellerup
3/5- Gentofte by fest

Det var mange jobs men vi skulle nok klare den!:)
Jeg ville spørge Maria om hun ikke ville med på turen..?
Det ville hun sikkert godt Hihi

Friendzone eller mer'?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora