Livestream/ glasskår?undskyld Anthon!

447 9 0
                                    

Theas synsvinkel

Det var flækket pænt meget op..der sad et sort stykke glasskår i!, fra en øl eller ligne..jeg prøvede at komme op og stå..det sad virkelig dårligt det glasskår, min ben skrabede mod hver gang jeg prøvede at bevæge det...jeg ringede til Thor

T-Thea
TF-Thor

T- Thor kan du komme op ved den øh, orange ballon, jeg faldt og min ben er flækket op af et glasskår!

TF- shit man er du okay!?

T- jeg har det fint, bare du kan komme?

TF- selfølgelig jeg kommer nu!

Opkald afsluttet...

Der gik 10 min, så var Thor der!, han løb hen til mig og støttede mig op!, jeg tog armen om hans nakke og hoppede så derud af.." Hvad fanden lavede du Thea!?" Sagde Thor "jeg skulle jo finde Anthon og sige undskyld!" Sagde jeg.." Han er ik sur på dig, kun på Lauge, han ved ma gør dumme ting når man er fuld og du var men Lauge var ikke derfor er han skide sur på Lauge, pga han ved du betyder alt for anthon" sagde Thor "årh" sagde jeg og sukkede...

Thor fik mig hen til de der læge folk..de lagde mig på en båre og tog glasskåret ud af mit knæ.., det gjorde nas men sådan er det!, de rensede det og syede 3 stæng i, puttede et plaster på, efter det fik jeg en bandage på...jeg kom ned fra båren og sagde farvel og tak til lægerne..:)

klokken var blevet omk 16 og vi var på vej tilbage til vores teltplads..Thor støttede mig ikke mere, jeg kunne godt gå selv, det gjorde selvfølgelig ondt men sådan var det jo, vi kom halvvejs og der kom Anthon, løbende.. "Thea" råbte han! "Anthon!" Råbte jeg han løb hen og gav mig det største kram, "hallo skat er du okay!?" Sagde Anthon forpustet "jaja jeg har det fint, jeg faldt bare, det ikke så slemt jeg blev kun lidt syet så det ikke så galt..

"Men Anthon!!" "Ja skat" "undskyld, undskyld, undskyld, undskyld, undskyld virkelig undskyld, jeg kan slet ikke selv huske jeg har gjort det og du er den jeg elsker aller mest og jeg kunne aldrig finde på at ha noget med andre end dig, du er min prins og den der betyder alting for mig!!, det håber jeg du ved og jeg håber virkelig du vil tilgive mig!!" sagde jeg " skat, det okay jeg ved jeg er din og du er min!, og det er også kun dig jeg elsker!, du betyder alting og mig og Lauge er venner igen og du er tilgivet!" Sagde Anthon og kyssede mig!😍

"Årrrrrh" udbrød Thor...❤️
Vi gik tilbage til de andre, på turen hjem af mod teltpladsen fortalt jeg drengene hvad der var sket og det hele...
Vi kom tilbage og satte os i stolene alle spurgte om jeg var okay og jeg svarede Self ja..vi sad og tjekkede de sociale medier..jeg havde ikke tjekket fb og insta i ca 2 dage, ivertfald ikke ordenligt med likes og følgere og kommentare..

Jeg gik på insta...og jeg havde fået 3847 nye følgere 6 af dem kendte jeg ahha det var Thor, Anthon, Lauge, maxi, Carlo og Teo de andre var en masse fansider..selfølgelig med citybois?
Jeg svarede på nogle kommentare.. Og så gik jeg på fb... Jeg havde fået en masse venneanmodninger..og mange havde liket mit PB og den slags..jeg svarede på nogle messenger beskeder, jeg havde fået og så gik jeg på snap:) og bare tjekkede lidt, havde fået venneanmodninger fra bois ellers ikke så meget..jeg tog et billede af mit knæ og skrev "rip" og lagde ud ahhaaha

"Åååååååh velkommen" kunne jeg høre Lauge og Anthon sige?? "Hvad fuck laver i?" Sagde jeg og grinte "vi sender squ da live" sagde de med et grin!, "hvor hahah" svarede jeg "på citygiiiiiirlssss" sagde de og grinte.. "Tilføj lige Thea" sagde Anthon til Lauge:) "shit man, øøøøhm vi får squ mange spm Lauge!" Sagde Anthon..

jeg gik hen til dem med min stol..og satte mig bag dem.."hva så citygirls" sagde jeg og grinte.."Thea og Anthon er i sammen?, Thea og Anthon er i sammen?,Thea og Anthon er i sammen?, Thea og Anthon er i sammen?, shit det vil i gerne vide hva?" Sagde Anthon og læste op fra skærmen.." Nej det er vi ik" svarede jeg "ik endnu" tilføjede Anthon..med et grin, "ej øhm, vi har en flirt" sagde Anthon og blinkede til kameraet!

Vi grinte bare "kys?kys, kys!!!, kys❤️, kys😍, kyyyyys" skrev alle bare ahahhaha " okay skal vi kys?" Sagde Anthon "jaer" svarede jeg med et grin..lauge holdte livestream og filmede på mig og Anthon...vi kyssede.." Omg nu blir der skrevet goaaaaaalllsssss fra alle" udbrød Lauge!

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now