Røde øjne

234 12 3
                                    

Det var så fedt, "tak for nuuu, forsæt mega god aften!" Råbte jeg ind i mikrofonen og folk skreg tilbage (sødt) jeg gik ned fra scenen, hentede mine "præmier" og gik uden om og ned til Kristian, Chris, Maria og Lauge.. Jeg gav dem et kram "fuck det var grineren det med Anthon man!" Skreg Maria næsten af grin "ROASTEEEEET" råbte Lauge med en sjov stemme haha
Det var så fedt. Klokken blev 01:00 og showet var færdigt!, der var efterfest for os der havde været nomineret i ting haha.
Men ærligt ik?, så magtede vi det ikke så vi tog hjem..vi kørte i Gentofte og vi hørte skide højt musik. Vi kom til Hellerup og jeg blev sat af.. Jeg løb op i seng og faldt i søvn på 0,5

Dagen efter vågnede jeg-ja heldigvis..nu igen ahahahah jeg elsker når det sker hahahahah ( ej sry for dårlig humor)klokken var 12:00 og jeg havde et møde klokken 13:30, så jeg stod op og gjorde mig klar..jeg tog en cowboy nederdel på, hvid skjorte og min lille sorte taske over armen..så mine VANS på selfølgelig!
Jeg kom til mødet..vi sad og snakkede om alle mulige forskellige ting, som ny Tour og sang og det..Thor kom ind af døren.." Heyyyyyyy"
" heyyyyyy" sagde vi.." Hva har du tjekket det du er tagget i på citygirls? Sådan ca 1038483 gange??" Sagde Thor med en bestemt stemme? "Nej, jeg har været til møde jo?" Sagde jeg " så tjek det lige.." Sagde Thor med et anspændt ansigt.." Okayyyy" sagde jeg og gik ind på citygirls.. Det var Anthon..han havde delt et opslag fra en citygirl og skrevet " hvorfor?, hvorfor?, det gør så fucking ondt!. Hvorfor er ulykkelig kærlighed op fundet?..." Jeg trykkede på opslaget..det var en video..jeg trykkede play.. En sang kom på, page Four med ' kommet for at blive' et billede af mig og Anthon kom frem på skærmen..hvor vi krammede..en af de første dage efter vi var blevet kærester..der kom billeder af os fra ros, billeder jeg ikke engang havde set før? Videoer..det var der gennem hele videoen ..en tåre røg ned af min kind eller måske 10,20,29,84729 stykker??, musikken i videoen blev dæmpet og det var de sidste 20 sek.." Hvis du skulle være helt ærlig..hvem savner du så allermest lige nu.., Anthon hva siger du?" Det var en vært..et intewiew med "citybois" fra efter mig og Anthon gik fra hinanden.. Fra sidste uge.. " skal jeg være helt ærlig?"sagde Anthon og kiggede ned i jorden "Ja tak" sagde værten og smilte ," Thea" sagde Anthon svagt, jeg holdte mit blik på Anthons ansigt..hans øjne var helt røde..som i helt, helt, helt røde!
Jeg hulkede nu... Jeg kunne ikke det her, hvem prøvede jeg at narre?, jeg savner ham ad helvedes til!! Mere end noget fucking andet!!! Jeg kunne ikke det her..
Jeg løb ud fra Sony! ingen jakke.. Jeg løb i min cowboy nederdel, VANS og min hvide skjorte!, det øsede ned uden for...tordnede og regnede ubeskriveligt meget! Jeg løb igennem Københavns gader!!! Ingen var ude...det øsede jo ned.. Jeg var allerede gennemblødt efter 2 min..men jeg løb bare?!, jeg ved ikke hvor!?jeg løb bare..

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now