Om igen?

238 9 1
                                    

Lige indtil at jeg stod foran Anthons hus. Jeg tænkte ikke på noget tidspunkt!!overhovedet en bevægelse førte til den andet og jeg stod og bankede på Anthons hovededør, ingen kom.. FORHELVEDE..jeg bankede flere gange...ingen reagerede..de er sikkert ude og lave noget..en masse tåre røg ned af min kind..jeg var gennemblødt, alt mit tøj, mit hår, mine sko, min make up var smadret og jeg tudede ad helvedes til!jeg vendte mig om men så på vej ud af havelågen " Thea!!" Jeg vendte mig hurtigt om, det var Anthon .. Vi fik øjenkontakt.. Anthons øjne var røde..han lignede en der ikke havde sovet i 20 dage..nogle tåre røg med af hans kinder.. Jeg løb mod ham..og han løb mod mig..vi ramme hinanden og faldt ned til jorden..vi lå der..i den silende regn, sammen. Jeg pressede mig ind til ham. " undskyld Thea!!!, undskyld, det hele var en stor misforståelse!!, jeg troede ikke du kunne lide mig mere!!jeg troede du havde glemt os to!" Sagde Anthon og græd videre "det okay Anthon!!, undskyld for at jeg har været sådan en kæmpe idiot!!!OG JEG HAR ALTID VÆRET SMASK FORELSKET I DIG OG DET VIL JEG ALTID VÆRE!!!" Sagde jeg!!!" Ilm skat!!!" Sagde Anthon..." Jeg fucking elsker dig Anthon!" Sagde jeg og gav ham det største kys!, som hurtigt udfoldede sig til snav!" Vi brød kysset " i lige måde skat!" Sagde Anthon!!! "Det skal altså være os forevigt" sagde Anthon.. "Ja!"
Udbrød jeg!
Vi rejste os fra den kolde og våde jord, Anthon satte sig på knæ lige foran mig." Thea, vil du ikke nok blive min igen?" Sagde Anthon og smilte stort til mig.." Selfølgelig vil jeg det!" Sagde jeg højt og gav ham et kæmpe kys og et mega stort kram!, et kæmpe bamse kram!!! Fuck hvor havde jeg bare savnet ham fucking meget!!!!!" Århhhhhhh" var der en der udbrød..det var Per, Per stod i døren med sin mobil...vi grinte begge "i er perfekte for hinanden unger" sagde Per og smilte.." Tak far" sagde Anthon, " tak svigerfar!" Sagde jeg og grinte lidt.. "BTW..tog jeg lidt billeder af jer haha!, god kvalitet...jeg har jo en iPhone 6" sagde han og grinte lidt!, vi løb ind af døren...Per kastede to håndklæder i hænderne på os, vi løb op på Anthons værelse og stod og skiftede tøj, jeg lånte en af Anthons sorte lacoste trøjer og nogle joggin bukser.. Og så gav Anthon
Mig nogle tykke sokker!, " vil du ikke tørre mit hår?" Sagde jeg til ham! " selfølgelig skat!" Sagde Anthon og grinte han sad med føntørren og tørrede mit hår! Det var hyggeligt..det var blevet næsten helt tørt!, vi lagde os i sengen sammen..skruede radiatoren helt op på 4 og lagde os under dynen..

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now