Barcaaaalona

286 9 1
                                    

Det var onsdag nat?
Klokken var 03:30 og jeg stod op, jeg tog Anthons Nike hættetrøje på som jeg stadig havde? Inden under tog jeg min mørkeblå Hilfiger trøje på og et par sorte shorts og mine VANS..klokken var blevet 03:55 og vi kørte hjem af mod Anthon...klokken var 04:02 og vi var ved Anthon..vi samlede ham op og vi sad på bagsædet sammen "det blir så fedt" hviskede han til mig og kyssede mig "ja det gør" hviskede jeg tilbage og gav ham endnu et kys!

😘" stop nu med at kys hele tiden" udbrød min lillesøster Anna, skal lige siges anna er 11, udover det har jeg en lillesøster som hedder Alma hun er kun 6 måneder..hun er det sødeste!, hun ligner mig allerede meget! Hun var selfølgelig også med på ferien men lige nu sov hun...:) mig og Anthon grinte..vi kom hen til lufthavnen og der var 20 min til vores fly lettede så vi begyndte at gå hen mod gaten.."åååååååååhhh, vi seeees dk!" Udbrød Anthon og filmede på mig og Anthon og vores kufferter han lagde det på snappen!, vi tjekkede ind ved flyet og fik lov til at gå ind i flyet, jeg sad ved en vindues plads..sammen med Anthon og på den anden side med tre sæder sad min mor, Alma og Anna..
Anthon og jeg sad og snakkede og hørte musik og kyssede, vi hyggede os hehe, vi tog nogle billeder vi lagde på Anthon og jeg's snap og på insta....vi fløj i omk 2 timer...

vi trådte ud i Barcelonas lufthavn, her var pisse varmt!, der var lige nu 30 grader, jeg tog Anthons varme hættetrøje af, og lagde den ved vores bagage, vi fik fat på en taxa...vi puttede bagagen i taxaen og den kørte os hen til vores hotel...:)

Vi kom til hotellet, det hed hotel Star sky, "hør her Thea og Anthon, vil i ik ha et værelse for jer selv?" Sagde min mor pludselig "jo meget gerne" svarede jeg "godt fordi jeg er kommet til at bestille to og den ene er på 12 etage og den anden er på 8 etage" sagde min mor "Helle for etage 12" sagde jeg og tog nøglerne og grinte, mig og Anthon tog elevatoren op til vores værelse..

vi låste os ind, det var et mega fedt værelse!!, der var en kæmpe dobbelt seng, fladskærm, stole, skabe, badeværelse, bord og der var et kar bad!!!, det var virkelig luksus "fuck det fedt" udbrød Anthon "mega" sagde jeg og hoppede over i sengen..Anthon hoppede over og landede ved siden af mig, han tog sin hånd under min bluse og lå og nussede mig på min ryg!☺️det var rart, jeg slappede fuldstændigt af...

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now