Et enkelt klik

280 9 3
                                    

Mig og Anthon lå der i dobbeltsengen og ja..så faldt vi i søvn...vi var vist begge trætte efter flyveturen...:), 2 timer efter vågnede vi.."skal vi ik gå i poolen?" Spurgte Anthon "jo lad os det, jeg skifter lige" sagde jeg og gik ud på badeværelset..Anthon fulgte efter som sådan en lille hund ahha, "Anthon?, jeg skal lige skifte" sagde jeg og grinte "Jaer og?" Sagde han og smilte.."du så dum Anthon, vend dig om så" sagde jeg og Anthon vendte sig om, jeg skiftede til min Tyrkiets bikini, jeg kunne se Anthon en gang imellem kiggede ind i spejlet for at lure
Haha

men det vidste han nu ikke jeg fandt ud ad..:)hahah han var så sød!, Anthon fik også skiftet og vi tog et håndklæde med...anthon gik med en arm om mig, det var skide hyggeligt!
Vi kom ned til poolen..og sprang i🙂det var mega lækkert! Efter ca 2 timer i poolen gik vi op og fik noget tørt  tøj på igen:)Vi gik ned i den lille bar nede i informationen og fik en lille drink...

Mig og Anthon, fik lidt meget og drikke igår haha, vi har ikke tømmermænd idag bare rolig, vi var bare ret glade igår haha, men vi havde det da hyggeligt!, idag skulle vi ud og shoppe!
Vi gik rundt i Barcalona, vi var i nærmest alle butikker!, de havde en masse fedt tøj så selvfølgelig købte jeg en masse, jeg købte også et nyt ur det var sygt fedt!, efter at være gået rundt i byen i ca 6 timer tog vi hjem af igen...

vi gik på værelserne hjemme på hotellet "Hey skat?" Sagde Anthon "jaer skat?" Svarede jeg "jeg har en lille ting til dig!" Sagde Anthon og smilte "her" sagde han og rakte mig en lille sort boks, jeg åbnede den og nede i var der et armbånd? Det var sådan et sort læder noget, med de der 3 sølv kugler på!det var mega fedt!, "og det bedste er"'sagde Anthon og satte sin hånd hen til min!, han havde en helt magentil!:)det var så sødt at han havde tænkt sådan!

Han r bare så mega dejlig!, "tusind tak skat!!" Sagde jeg og gav ham et kæmpe kys! "Haha det var så lidt skat" sagde Anthon og krammede mig!, vi faldt ligeså stille i søvn...

Jeg vågnede op, Anthon lå stadig og sov, han var så dejlig, han så så sød ud når han sov'❤️han var bare dejlig!, klokken var 12:27 og Anthon vågnede endelig!, vi gik ned og fik noget at spise!

Hele dagen badede vi bare og var på stranden, spiste is, hyggede os og bare ja havde det mega dejligt, klokken var blevet 22:37, vi skulle hjem om 2 dage!, tiden gik alt alt alt for stærkt! "Skat?" Sagde Anthon stille "Mmh" svarede jeg "ved du godt jeg elsker dig mega højt?, højere end noget andet!" Sagde Anthon og kyssede mig i panden.."hvad fedter du for?" sagde jeg og grinte ..."intet" sagde Anthon og kyssede mit øre, jeg satte mig oppe på ham..:)?

Han kiggede mig i øjne og jeg kiggede ham i øjne, jeg tog hænderne bag hans nakke og han tog hans hænder på min røv, vi lå og snavede!!, det blev vildere og vildere, voldsommere og voldsommere, Anthon tog hånden under min bluse, han fandt min klips på min bh og med et enkelt klik fik han den løs!

Friendzone eller mer'?Där berättelser lever. Upptäck nu