Julegaver

185 7 1
                                    

udbrød jeg og gav Lauge et stort kram! "Det var så lidt" sagde han og smilte.. Jeg havde fået et ur..et sølv ur jeg havde ønsket mig i lang tid!, det var mega fedt men det der betød allermest var at han havde købt en magorit ring til mig! Jeg elskede den virkelig! Den betød så meget, specielt når det var fra min egen bror!
"Her!" Sagde jeg og gav Lauge hans gave fra mig!" Taaak" sagde han og åbnede..hans øjne lyste op! "Tusind tak Thea!" Sagde han og overfaldte mig i et kram! "Det var så lidt" sagde jeg og små grinte Han tog uret på med det samme!" Det så fedt!" Sagde han.
Jeg tog også mit ur og min ring på..derud over fik jeg en masse makeup fra Maria og en masse andre fede gaver..resten af aftnen/natten havde vi det skide hyggeligt og vi blev hos Anthon til kl 03:00 og så tog vi hjem...

Lidt over 1 uge senere.....
Lauge var flyttet ind for ca 4 dage siden..det var dejligt, dejligt at ham var i huset..vi talte sammen 24/7! Vi havde også værelse lige ved siden af hinanden:-)så det var feeeeddddt men ja.
Idag var der nytår og vi skulle holde det ved Teo! Jeg glædet mig skide meget..jeg skulle bare have det sygt fedt og ja bare få en skide god start på det nye år!!klokken var 17:00 og Anthon ville komme kl 19:00 jeg stod og gjorde mig klar..tog en lårkort hvid kjole på som jeg fik til jul!, og lagde en mega flot makeup! Jeg tog mine VANS på hahah.. Som altid..jeg elskede de VANS man!..jeg krøllede svagt mit hår og stod så og ventede sammen med Lauge..

på Anthon..Anthon kom og vi  begyndte at gå mod stationen..vi kom på toget og stod nu foran teo's hus..vi gik ind og festen var allerede i fuld gang!, lugten af alkohol og sved ramte mine næsebor.. Der var varmt... Som altid når der var fest haha-nå men vi gik ud og fyrede nogle batterier og raketter af! Det var fucking sjovt..klokken var blevet 22:38, Teo tog fat i min arm mit inde på dansegulvet..." Thea jeg skal lige snakke med dig!" Sagde han ret højt for at overdøve musikken.." Skal det være lige nu??" Spurgte jeg da jeg lige stod og dansede med nogle veninder

"ja helst!, det kan faktisk ikke vente!" Sagde han og rev mig så med.. Han trak mig med op af trapperne..ingen af mig og Teo var fulde endnu og det var der ikke særlig mange der var i det hele taget... Ikke endnu.. Nå men jeg sad i hans seng..." Hvad er det Teo?" Spurgte jeg.." Det bare altså" svarede han tøvende.." Kom nu med det.." Sagde jeg "argh jeg hader bare at være et svin" sagde han "come on, sig det nu bare" tilføjede jeg igen.

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now