Langt over grænsen!

208 10 0
                                    

"Kom op!, jeg følger dig hjem" det var Anthon, han stak hånden mod mig.." Det okay, jeg kan godt selv gå hjem.." Sagde jeg!, jeg fortjente slet ikke at ha sådan en kæreste som Anthon! Jeg var så åndsvag! Hvordan kunne han være så pisse sød?! Jeg havde snavet med en han hadede og så er jeg stadig hans kæreste! Jeg forstår ikke hvorfor han gider mig.."Kom nu bare, jeg følger dig hjem!" Sagde Anthon igen..lidt mere stædigt denne gang jeg tog hans hånd og vi gik ud af værelset....

Vi kom hen til vores værelse..Anthon lukkede mig ind og lagde mig i sengen da jeg ikke kunne stå på mine egne ben.. Jeg var så beruset pludselig slog alt klik jeg ved ikke hvordan, jeg hoppede op på Anthon og begyndte at prøve at snave ham! Han træk sig og skubbede mig hårdt væk!
"Hvad laver du skat?" Sagde jeg på en flirtende måde..:)
"Thea stop!, du gør kun det der fordi du er fuld!" Sagde han koldt
"Nej skattebasse, jeg elsker dig meget højt!" Sagde jeg intenst
"Jaja" sagde Anthon
Jeg gik mod Anthon igen og prøvede at kysse ham

Denne gang, synes han ikke det var sjovt mere og det svarede han tilbage på ved at give mig en lussing lige i ansigtet!.. Min kind gjorde ondt, den dunkede og var helt varm!
Hvordan kunne han dog gøre det!?! Fucking slå mig!!? Jeg kiggede overraskende på ham..han kunne ikke se mig i øjnene overhovedet!!
Anthon kiggede koldt på mig og forlod rummet, jeg gik hen til vægen og lod hele min krop glide ned af vægen..med ryggen mod vægen..min krop var tung..den var ubehagelig tung! Det føltes som en byrde! En stor stor stor byrde! Tårnene begyndte at strømme ned af mine kinder..1 efter 1 og hurtigere og så hurtigere... Mit hjerte gjorde ondt..den var som en kniv i hjertet!
Virkelig!

🍁Anthons synsvinkel🍁

Jeg kunne ikke, jeg forstod ingenting!, jeg forstod bare intet!! - det var slet ikke meningen at jeg ville slå thea, overhovedet! Men jeg gik i panik! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre..da Malthe fortalte mig det med han havde set Thea og Rasmus kysse vidste jeg det var sandt..jeg havde oplevet det før med en af mine andre veninder! Og Thea betyder alting for mig og jeg vil virkelig ikke miste hende!!

Men det gjorde så ondt, men da jeg så så Thea der i sengen med Rasmus ovenpå der ikke ville lade hende være blev jeg slå rasende! HAn skulle ikke ta min pige!!
Den person der betød aller aller aller aller aller mest af alle i hele verden for mig!
Så jeg hjalp hende!, jeg ved det er svagt når hun lige har snavet med en og jeg så bare hjælper hende men jeg kunne jo ikke lade hende være! Hun er alt ting for mig FFS!

Jeg gik hen til værelset, så ind af vinduet..Thea lå på gulvet..var faldet i søvn..jeg åbnede døren Stille..og gik hen til Thea..jeg løftede hende op i sengen..lagde mig ved siden af hende...

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now