Fedt nytååååår!

200 8 1
                                    

Jeg kom ind i ambulancen og de lukkede dørene...jeg tog theas hånd og gav den et blidt kys.." Kunne du eventuelt få fat på jeres forældre?" Var der en læge der spurgte mig om "ja selfølgelig" svarede jeg og ringede til mor.. Jeg fik forklaret alt og så skulle jeg svare på en masse spørgsmål med Thea, hvad hun hed, alder og den slags ..vi kørte ind på akut afdelingen!

De kørte Thea ned af en lang gang , og jeg fulgte trop lige indtil de bad mig stoppe og vente udenfor, de skulle ta en masse prøver og scanne hende...jeg sad ude foran døren.. Jeg havde sat der i 40 min..mor kom løbene hen af gangen..jeg krammede hende og jeg forklarede hende det hele... Nu sad vi og ventede sammen..

Der var gået 1,5 time nu...dørene gik op og ud kom Thea i en hospitals seng..jeg løb hen til hende og tog hendes hånd. En tårer røg ned af min kind..mor stoppede op og snakkede med lægen.. Jeg hørte svagt i baggrunden, hvad der var sket.." En kraftig hjernerystelse, tre brækkede ribben, et brækket håndled og så slemme skabninger på hovede og ben.." Sagde lægen ..

Vi kørte ned på en stue med Thea, jeg holdte hende i hånden hele vejen..vi kom ind på en stue..Thea var ikke vågnet endnu..hun havde fået drop...jeg sad i en stol..lige ved siden af hende..jeg havde ikke sluppet hendes hånd en endte gang siden hun kom ud fra rummet...jeg kiggede op på hende..jeg havde aller mest lyst til at ligge mig op til hende og holde om hende..

hun betyder så meget for mig altså! Hun er min søster..!" Op til hende skat!" Sagde mor og kiggede på mig..jeg gav hende 'må jeg?' Blikket..." Ja skat" sagde mor og jeg tog min trøje af og lagde mig op ved siden af Thea..heldigvis lå hun helt ovre i venstre  side så der var masser af plads..hun lå op af mig og jeg havde armen om hende...jeg kyssede hende i panden... Vi havde en dyne på...mor tog min mobil fra bordet og tog et billede af os..hun gav mig derefter mobilen...
jeg kiggede billederne..de var søde! Ligesom dem du ser på Instagram..de der opsatte nogle..det her var bare slet ikke opsat..men det var sødt!..
Jeg faldt ligeså stille i søvn ved siden af Thea..
Klokken var 04:38, jeg vågnede ved at maskinerne der var ved Thea bibbede..jeg kiggede hurtigt på Thea om hun var okay..? Hun sov stadig...jeg tog min mobil og scrolled op og ned på mobilen..anthon, Maria og Teo havde skrevet
Anthon: hvor fuck er du man?, og hallo har du set Thea?? Det er sygt vigtigt!-sendt kl 23:18
Maria: Hvorfor fuck er dig og Thea væk?? Er i Okay?? Sendt kl 03:48
Teo: Hey er i okay? Hvad sker der?? Både dig og Thea er væk??

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now