Kærester? Eller ej?❤️

455 9 0
                                    

Klokken var blevet 22:00 og ingen af os var vildt fulde?, beruset men ikke fulde, vi havde jo besluttet ik at blive fulde da vi skulle hjem i morgen og være ude fra pladsen inden kl. 13:00 så vi sad bare og hyggede os..jeg lå i Anthons favn... Jeg var helt rolig, helt afslappet, jeg kunne høre Anthons hjerte slå, det gjorde mig tryg, da jeg var lille lå jeg altid på min fars mave og lyttede til hans hjerte og så faldt jeg i søvn fordi jeg var tryg ved ham❤️og det samme var vist sket mellem Anthon og jeg:)

Jeg følte mig virkelig tryg ved Anthon, der var ingen tvivl, Anthon var den jeg stolede aller aller aller mest på! Selvom jeg kun havde kendt ham i en enkelt uge, vi havde kærlighed ved første blik og ja det er så cliche' som det lyder men sådan er det altså, det var virkelig kærlighed ved første blik!

Jeg gav Anthon et kys og han kyssede tilbage, sådan lå vi og gjorde frem og tilbage..det var hyggeligt!, vi sad og spiste nogle gifler og drak en øl hahah god kombi, Anthon tog et billede af os, med blitz så man kunne se alt hvordan vi puttede, det var ret cute..han lagde det på snap!:)jeg tog et screen af det på min mobil og lagde det på insta med teksten

"@anthonedwards jeg elsker dig højere end noget andet!❤️" Anthon så det hurtigt og skrev tilbage "Åh min skat!❤️, elsker dig højest!" Jeg blev så glad!jeg gav Anthon en kys lige på mulen!
"Hvorfor fanden blir i 2 ikke bare kærester?!" Sagde Thor og de andre tilføjede "ja hvorfor ikke" ?🤔

"Det ved jeg ikke, vi vil vel godt have lært hinanden bedre og kende inden?" Sagde jeg og Anthon smilte og nikkede "Det Anthon ligeglad med" sagde Thor og grinte " stop Thor" sagde Anthon og vi alle grinte "vil du ikke være Anthons kæreste endnu Thesen?" Spurgte Karla, " altså jo eller det ved jeg ikke eller jo altså ahahah ej jeg ved det ikke, jeg elsker jo Anthon mega højt" sagde jeg bare " og Anthon elsker dig mega højt, i mega goAls?, i blir glade, vi blir glade, nogle fans blir glade tilføjede Thor og grinte lidt " tja altså" svarede Anthon

"der er jo ingen tvivl om det er dig jeg vil ha og det er dig jeg vil leve med resten af mit liv og jeg håber virkelig du har det på samme måde" sagde Anthon og kiggede intenst på mig!
"Det har jeg Anthon" svarede jeg "hva er i så sammen nu eller hvad?" Spurgte maxi?
Anthon kiggede nervøst på mig.. "Thea, vil du blive min?" Sagde Anthon..og smilte nervøst "ja selfølgelig vil jeg det!" Sagde jeg og overfaldt Anthon i et kram!! Og med et kæmpe kys!❤️jeg kunne ikke være mere lykkelig, jeg var sammen med den i hele verden jeg elskede mest!, han var perfekt og han var min nu!❤️

Anthons synsvinkel

Jeg kan ikke forstå det!?, hun sagde virkelig ja?!det jo sygt!!, jeg har endelig fundet min eneste ene, den jeg elsker og den der betyder aller mest i hele verden og nu er hun min!? Jeg kunne virkelig ikke være mere lykkelig!! "Og det hele blev fanget på video!" Udbrød Lauge.." Nurgh, fik du det på video" udbrød Thea! "Ja Self og om 5,4,3,2,1 nu ligger det på insta...jeg har skrevet tillykke til turdelduerne❤️❤️og Anth Ed min bror!, Du har fået en fantastisk pige!hold fast i hende! Og så har jeg tagget jer!" Sagde Lauge og smilte "Du fandme god bror" sagde Anthon..

Friendzone eller mer'?Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz