Fan gaver?

263 9 2
                                    

Theas synsvinkel

Vi nåede til Gk i Esbjerg, drengene havde lige spillet færdigt og var igang med at skrive autografer...mig og Frida stod i baggrunden og kiggede på, "hallo Anthon, er det rigtig dig og Thea har kneppet?" Er der pludselig en citygirl der råber og flækker af grin? Anthon smiler og ryster på hovedet hahaha, der kom en pige hen til Anthon, "her den er til dig og Thea" sagde hun og smilte..:)"tusind tak, her skat" sagde Anthon og rakte mig gaven..jeg stilt den ned mod de andre gaver.."tusind tak" sagde jeg til hende og smilte:)

6 dage tilbage af Touren!, den havde været helt fantastisk, virkelig..vi havde nydt hvert eneste sekund af den og så var vi alle sammen blevet meget tættere..:)drengene havde klaret det forrygende!!

"vi når ikke mere" det var Kristian, de lukkede for autograf køen, og vi gik backstage..vi kom om mod den mark hvor tourbilen stod?
Åbenbart havde rigtig mange fans fundet ud af hvor den stod for der var mindst 40 skrigende piger der stod op af hegnet i håbet om bare at få en glimt af Anthon og Thor..

Drengene gik hurtigt hen til hegnet sagde Hej og smuttede igen...vi skulle jo køre "Anthon!?, anthon!?!anthon!?!" "Thor, Thoar!?!?, hallo vi har gaver til jer Thor!??" Det var en flok piger der stod og råbte, Anthon og Thor hørte det ikke, "kom Thea vi skal køre nu" sagde Thor og åbnede bildøren, pigerne stod stadig og skreg i håb om de ville ha taget deres gaver..ej det kunne jeg ikke holde ud det der!

Jeg løb hen til hegnet "piger gi mig gaverne, så gir jeg Anthon og Thor dem!" Sagde jeg og smilte "ej omg hvor du sød" sagde pigerne og der blev kastet omkring 10-15 gaver i armene på mig, "vi ses pigerrr" udbrød jeg "Hej heeeej" råbte de og jeg var henne ved bilen, tog gaverne med ind og så kørte vi afsted!

Drengene begyndte på at åbne pakkerne op..der var en helt masse slik og en masse fanbreve, jeg begyndte at pakke mig og Anthons fælles gave op...det var to trøjer?, 2 hvide lacoste T-shirts😍, jeg vendte den om og blev sygt overrasket for på ryggen havde de trykket noget skrift ind!

#Antheaisreal ~ årh omg hvor var det sødt!!
"Ej Anthon prøv lige og se!" Sagde jeg
"Nurgh, hvor er de søde" sagde Anthon med et lille grin!:)
Jeg lagde dem i indpakningen igen , så de ikke gik i stykker...

I aften skulle vi på et natklub i Esbjerg, jeg glædet mig til bare at skulle feste helt vildt!
Dak, dakke dak, Dakke dak, dak!
Vi kom hurtigt hen og læssede vores ting af på vores hotel og derefter kørte Kjöller os til natklubben, kjöller ville ikke selv med, hvilket jeg ikke forstår for det ville squ da være pisse sjovt!
Men han ville hellere noget andet:))

Lugten af spiritus, hede og sved ramte mine næsebord kraftigt...!

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now