Insta billede

597 12 0
                                    

Vi satte os ned ved de andre og snakkede..klokken blev hurtigt 04:36 og vi ville i seng..Anthon gik hen og åbnede vores telt, jeg kravlede ind og det gjorde Anthon også, der lå vi så, jeg trak dynen op over mine skuldre..og lagde mig på siden..jeg kunne mærke Anthon rykke tættere på mig, han tog en arm under min dyne og fandt min hånd, vores fingre mødtes og flettede sig sammen. Anthon holdte om mig, og vi lå nu i ske, det var en dejlig følelse!~ en rigtig dejlig følelse-godnat smukke! Sagde Anthon, godnat anthon svarede jeg..

4 dage senere

Det var varmt, Anthon holdte stadig om mig som han havde gjort alle de andre nætter..vores fingre var stadig flettet sammen<3 og vi lå helt helt helt tæt på de her 5 dage var Anthon og jeg blevet virkelig tætte, og jeg må nok indrømme at jeg er ret så vild med ham og han har givet udtryk for det samme ved mig, jeg tog min mobil fra gulvet af teltet~klokken var 10:28, shit man jeg havde fået mange beskeder og likes og følgere og anmodninger på fb og insta!!, det gav ingen mening der var nemlig umenneskelig mange men jeg valgte at ignorere det lige nu, jeg kunne høre mange af de andre snakke ude foran teltet..jeg prøvede at komme løs fra Anthons favn uden at vække ham, men der gik ik lang tid.."hvad laver du smukke?" "Godmorgen, jeg ville bare ud til de andre, men det var ik meningen at vække dig" "det helt okay smukke, lad os gå ud til de andre.."

Anthon tog sin mørkeblå NY kasket på og jeg redte min hår igennem, jeg havde stadig Anthons hættetrøje på og jeg beholdt den på!
Vi lynede teltet op og gik ud, solen blændede os..og vi stræk os!, "godmorgen Turdelduer" sagde Emma og Thor på samme tid, "haha godmorgen" svarede Anthon med et skævt smil "godmorgen" sagde jeg..:) "når ja Anthon, har du enlig tjekket mobilen på insta?" Sagde Thor.."nej min mobil er død, Why?" Svarede Anthon??Thor kastede en Powerbank over til Anthon og han begyndte at lade sin mobil op..

Vi satte os over til de andre, lige ved siden af hinanden, Anthon fik strøm på mobilen😅 han sad lidt og læste noget "seriøst Thor ahahahah, det gjorde du bare ikke" sagde Anthon og flækkede af grin..det samme gjorde Thor
Jeg tog mobilen ud af hænderne på ham, thor havde lagt et billede på insta med mig og Anthon, et billede fra igår, hvor jeg sad på Anthons skød i Anthons trøje og vi sad og krammede, Anthon havde det største smil på sine læber...det havde jeg også..han havde skrevet teksten "#Somom i ikke ved hvad Anth & (dit kælenavn) er? #turdelduernepådennetur"

jeg grinte lidt, men hvorfor så mange kommentare og likes og fuck man 149 k følgere WTF hvad sker der? Og så havde han det blå lille mærke som alle kendte? Øøøh, hvad havde jeg misforstået? "Hant?, hvorfor har Thor  så mange følgere" "øhm jo altså mig og Thor er jo citybois?" "seriøst?, men hvorfor har du ik fortalt mig det?" "Altså jeg ville godt ha du så mig bare som Anthon og ikke Anthon fra citybois" altså jeg vidste godt der var nogle der hed citybois og havde været med i x Factor men, det var først nu det gik op for mig hvem de var?, jeg havde hængt ud med dem i ca 1 uge nu?ikke så mærkelig at folk har kigget så meget?men fuck nu det..

"Det må du virkelig undskylde D/N.." Sagde Anthon og så ned i jorden.."det helt okay Anthon, jeg forstår dig godt, og jeg elsker dig stadig ligeså højt som før, som Anthon Edwards" sagde jeg og gav ham et kys på kinden..:) "jeg elsker dig smukke" sagde Anthon
"Jeg elsker dig højere" sagde jeg "jeg elsker dig højest" svarede Anthon og gav mig et kys på panden... Jeg var lykkelig, jeg elsker virkelig Anthon, han gør mig så uendelig glad!❤️

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now