Surprise

210 9 0
                                    

Jeg gik ned mod vores værelse..jeg tog svagt fat i håndtaget, trak ned i det..så bare ned i jorden.."TILLYKKEEEEEEEEEEEEEE" der stod, Lauge, Anthon? Thor, Teo, Maria og Frida!? Og ikke mindst kristian!?
Men hvad. Jeg forstod ingen ting
"Sry Thea! Det var en kæmpe joke!, de elskede din sang sygt meget og den kommer på Spotify om 3 dage, hvilket vil sige at det er på fredag!" Sagde Kristian!
Min verden var redet, jeg var så inderligt glad, det var jo det fucking sygeste!! "Omfggggg det her er mega sindssygt!" Skreg jeg bare, Anthon løb hen til mig og tog mig ind i er kæmpe kram, det samme gjord de andre 1 efter 1.!!
"Så måske hvis du er heldig får din sang et shoutout på citygirls gruppen og min insta fra mig??" Sagde Anthon grinte..vi grinte med!
"Nå men altså, vi har pagne?!?" Råbte Thor og tog champagne flasken frem og en masse glas...han poppede flasken op, lidt af champagnen røg ud da den bruste meget eller hvad man siger.

Vi stod og drak champagne, Anthon tog et insta billede hvor vi alle var på!
Han skrev en tekst..jeg nåede bare ikke at læse den..men den så ret lang ud..

Anthons vinkel
Jeg tog et billede til insta, et hvor vi alle står med pagne glas! Det var fandme fedt!, jeg skrev teksten "Hey skatte, jeg elsker dig!.
                Du er min nr 1 og det vil du altid være.
                 Jeg er så stolt af dig min Thoa! . Kæmpe stort tillykke!❤️#love #nr1 #min #spotyyyyyyyy"

Jeg lagde det ud, inden der var gået 5 min var der 182 kommentare "tilykke med hvad??" Lød de alle,jeg svarede en af citygirlsene tilbage der havde spurgt om det, så alle kunne få svar "Piger, hendes sang kommer på Spotify her på fredag!!så glæd jer til fredag!, virkelig!😃" jeg lagde mobilen fra mig, og snakkede med de andre.

Vi stod og snakkede en masse og Thea og Kristian spillede Thea helt færdige sang!, den var virkelig fed!
Jeg elskede den mega meget!
Da klokken blev ca 20:00 tog Kristian hjem, Thor og Frida gik på deres værelse!
Og vi andre blev Self på vores værelse ...gennem aftnen fra kl 19-22 blev folk ved med at komme forbi vores værelse og alle sagde den samme replik "tillykke med sangen på spotyyyy. På fredag Thea!" Det var nu meget hyggeligt og de var så søde allesammen.

Klokken blev 23:00 og vi gik alle i seng, da vi alle var ret så trætte...!mig og Anthon lå i ske:)

VIGTIGT!vigtigt! VIGTIG! Vigtigt!VIGTIGT!

Når ja jeg har egentlig glemt at fortælle jer at Rasmus er blevet smidt ud fra efterskolen pga de hørte hvad han havde gjort ved hovedpersonen (Thea) mod hendes vilje og derefter blev han så smidt ud fra efterskolen så det er derfor han ikke er i historien mere, bare lige så i ikke blir mega forvirret over det ahah
Så Yealsssssss

Friendzone eller mer'?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu