Historien

183 9 1
                                    

" Da jeg var 25 og fik jer to fik jeg en blodprop i hjernen..ca 1 måned efter fødslen.
Jeg kunne bare ikke håndtere at have tvillinger..også selvom far var der..jeg kunne ikke..jeg kunne virkelig ikke... Og jeg er så skuffet over mig selv at jeg ikke bare tog mig sammen men det kunne jeg bare virkelig virkelig ikke!!Og det var jo ikke fordi jeg elsker en af jer mere end den anden men så har Birgitte altid været en af mine bedste veninder..og hun boede tæt på og jeg kunne besøge Lauge tit..så hun tog Lauge med sig og så troede vi at det måske var det bedste hvis i intet vidste om det og den slags..
Men så mødte i hinanden på Roskilde helt tilfældig og så blev i venner og vi kunne ikke klare at se jer to sammen uden i egentlig vidste at i var tvillinger så nu ved i det.." Sagde min mor stille...

Jeg kiggede på Lauge som sad i lænestolen foran mig..jeg fik øjenkontakt med ham..han rejste sig og gik hen til mig..han rejste mig op og trak mig ind i et kram..et stort dejligt et "Jeg elsker dig thea" sagde han stille efterfulgt af et snøft eller 2..
"Jeg elsker dig Lauge!" Sagde jeg..også efterfulgt af lidt tåre "Min søs" tilføjede han.." Min bror!" Tilføjede jeg og krammede ham hårdere!
Han krammede også mig hårdere!
Vi stod der og krammede..Lauge slap og gik hen til min mor.. Han krammede hende! Og hun begyndte at græde..tænk at det her var vores familie..Lauge, mig, mor, far, og de 2 små! Wow..det var vildt at tænke på.." Og lauge" sagde min mor og pressede ham hårdere ind til sig? "Ja.....mor" sagde Lauge og lagde tryk på mor .."du må meget meget meget gerne flytte hjem igen!, hjem til dit rigtige hjem igen.." Sagde min mor og smilte " det vil jeg meget gerne" sagde Lauge..
Jeg blev glad..jeg var lettet.
Lettet over det var sagt nu.
Lettet over Lauge var faktisk ret glad for det og det..bare generelt lettet.
"Kom" sagde Lauge og tog min hånd og vi løb op mod hans værelse "fuck det sygt vi tvillinger!" Sagde Lauge og smilte stort "det er så Sindsygt!" Sagde jeg "men så er det derfor!" Tilføjede han.." Ja det er derfor vi ligner hinanden og er så pisse ens!" Svarede jeg tilbage.." Ærligt ik?" Sagde Lauge.." Hva så?" Svarede jeg .." Så er jeg faktisk virkelig virkelig virkelig glad og stolt over at du er min sis" sagde han og trak mig i et kram!" Ilm bror!" Sagde jeg til ham!!
"Glæd dig til min julegave man!, fra din bror!" Sagde Lauge og smågrinte .." Glæd dig til din fra mig bror!" Sagde jeg også og Lauge tryk på bror..."Vi må altså få skrevet det til de andre.." Sagde Lauge stille.." True" svarede jeg bare tilbage.." Ej det underligt at Anthon er din kæreste og jeg er din bror" sagde Lauge og grinte.." Det lidt nasty" tilføjede Lauge og vi grinte

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now