Koma

184 6 1
                                    

Jeg satte mig i stolen ved Thea..jeg havde egentlig ikke tænkt at dræbe mig selv ved at cutte..jeg kunne aldrig finde på at begå selvmord! Aldrig nogensinde! Bare for at få smerten væk..men det hjalp kun i få minutter..
Klokken blev 13:30 og mor kom ind af døren.."her skat" sagde hun og rakte mig posen med MACD..

Jeg tog colaen op fra posen og tog en slurk..vi sad og spiste..klokken blev 14:05..ind af døren kom Alfred og Maria..
"Hey" sagde de forsigtigt og gik mod mig..de gav mig og mor et kram.." Hvordan går det med hende?" Sagde Maria.."ik bedre..hvis ikke hun vågner inden i aften så ligger de hende i koma.." Sagde jeg stille..Maria stilte sig ved siden af sengen og strøg sin hånd over Theas hovede..en tårer røg ned af hendes kind.
"Her vi har blomster og chokolade med.." Sagde Alfred og gav mig en buket blomster og chokoladen.." Tak" sagde jeg svagt.

vi sad og snakkede..ind af døren kom Teo.."Hey" sagde han svagt.." Hey" sagde vi.. "Lauge, jeg er nød til at tage hjem.. Jeg skal møde kl 06 imorgen." Sagde mor.." Det okay.." Sagde jeg og smilte til hende..hun gav os alle et kram "skriv hvis i får noget afvide ik?" Sagde hun på vej ud af døren " selfølgelig " svarede jeg..
Vi sad rundt om Thea seng..klokken var blevet 21.. Lægen kom ind af døren

.." Er hun ikke vågnet endnu?" -"nej" svarede jeg.. "Så må vi altså lægge hende i koma.." Sagde lægen stille.. Hun gik ud af døren..hentede 2 andre læger. " jeg skal lige bede jer om at gå ud i 10 min" sagde hun stille.. Vi gik ud af døren ..stod og ventede..det føltes som det var en evighed vi stod der..men det var kun 10 min..vi kom ind igen..hun havde 2 dropper i sig..en slange ved næsen til ilt..og en maske over munden også til ilt..så havde de puttet nogle ledninger på hendes bryst for at se hvordan hun trak vejret og det...

Der var nu gået 1 uge siden ulykken..Thea havde lagt i koma 6 dage..jeg sad ved siden af hende..helt alene..holdte hendes hånd..i løbet af ugen havde vi haft en masse besøg fra familien...fans..venner og andre bekendte..men der var også hundrede vis af folk skrevet til mig.theas mobil var blevet spamet med beskeder og tags og den slags..jeg tjekkede Theas fangruppe på fb ...det eneste jeg så var en masse tekster med 100vis af "😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭" "THEA DU MÅ IKKE DØ!!😭😭" "THEA VI ELSKER DIG! IKKE FORLAD OS!😭😭😭" mit billede på insta med mig og Thea på hospitalet i sengen var spamet med kommentarer.. Om hvad der var sket og den slags...Anthon havde spamet mig for at vide hvad der var sket og hvor vi var..ingen af mine venner eller jeg havde svaret ham!
Men lige pludselig..fb..fb..fb..ekstrabladet..selfølgelig..

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now