Klik klik klik

176 7 0
                                    

Jeg gik hen mod Anthons seng, anthon tog min hånd og nåede at sætte sig ned før mig..jeg satte mig på Anthons skød..han tog rundt om mig og lagde mig i sengen..jeg lå oven på ham..vi lå og kyssede. Klik klik klik blev der sagt efterfulgt af nogle skarpe lys, " Så er der til familiealbummet" sagde en kendt stemme..det var Lauge.. Ahah..jeg rejste mig op rettede mit hår og sprang over på Lauge.. Gav ham et ordentlig kram! "Hey!" Sagde jeg og knugede mig ind til ham "Heyyy!" Sagde han og tilføjede " god jul" -"i lige måde" svarede vi..Lauge gik mod Anthon og de gav hinanden et "bro-hug"
"Nu ved du godt jeg er nød til at smadre dig hvis du gør Thea noget ikk?" Sagde Lauge og grinte "jaja, slap af hr bror" sagde Anthon og grinte.

vi lagde os i sengen ..klokken var 17:45 og ind af Anthon dør bragede Maria og Alfred ind ahah.." Hey ass hoooolllllsssssss, god jul" udbrød Alfred. "Heyyyyy" efterfulgte Maria haah" Heyyy" sagde vi alle! Vi krammede hinanden og gik så ned til de andre..vi kom ud i køkkenet..Anthon tog fat i mig lige under døren og kiggede op, jeg kiggede også op..der var en mistelten haha.." Ej hvor tilfældigt" sagde Anthon med et grin.." Ja sikke dog et tilfælde" sagde Per og grinte.. Jeg kyssede Anthon og vi gik ind i stuen og satte os i sofaen ahah.

Klokken var blevet 18:00 og vi satte os til bordet og spiste! Vi sad alle og snakkede og hørte julemusik i baggrunden, vi havde det fucking hyggeligt! Vi grinte og pjattede allesammen...vi kom til risalamanden og Lauge vandt ahah, han fik en stor marcipan gris ahahahah?
Klokken blev 20:00 og vi begyndte at danse om juletræet..vi sang , på loftet sidder Nissen, højt fra træet grønne top, dejlig er den himmel blå og nogle andre..det var faktisk rigtig hyggeligt! Og jeg plejede at synes det at gå om juletræer røv sygt ahaha men jeg gik ved siden af Anthon..og holdte ham i hånden..nu når jeg tænkte over det havde mig og Anthon faktisk ikke haft så meget tid til hinanden efter hånden og han hat tit skulle i studiet og den slags..så det var dejligt endelig at kunne være sammen med ham bare og slappe dejligt af! Vi nåede til gaverne..."her" sagde jeg og rakkede min gave til Anthon.. Han åbnede den..." Ej tusind tusind tak skat!" Sagde han og gav mig et kys.." Kan du lide det??" Spurgte jeg ham.." Jeg elsker det!" .."her!" Sagde Anthon og rakkede mig min gave fra ham.." Wow Anthon hvor er den sød!" Sagde jeg og gav ham et kæmpe kys!
Det var en sølv halskæde og et sølv armbånd..helt enkelt..de var så fine!
"Her!" Sagde Lauge og rak mig min gave fra ham.. Jeg pakkede den op "shit Lauge! Fuck jeg elsker det!!! Omg tusind tak "

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now