Studiet med kris og Klaus..

227 10 0
                                    

K:Okay, hør her Thea, hvis du kommer i studiet  på mandag-fredag ikke?, så kan vi se om vi kan få indspillet nogle af de sangtekster du har sendt til mig???

T: Ej er du seriøs Kristian!?!

K: Jeps
Sagde Kristian glad!
T:omg selfølgelig vil jeg det!!så ses vi vel bare ved Sony?kl 09:00??
K:ja og jeg har snakket med øg og dine forældre:-)
Sagde Kristian og grinte
T: perfekt så ses vi haha
K:ja vi gør Hej Hej

Samtale slut...

Det blev mandag, klokken var 08:30 jeg stod ved togstationen ved Hellerup..jeg tog toget og nu gik jeg inde i Kbh's gader ahhaha...jeg nåede hen til Sony..hilste på dem alle sammen, vi kom hurtigt igang..ham der skulle indspille musikken hed Klaus, han var sygt venlig!

Vi sad og lyttede til nogle forskellige beats og det lød skide godt...der gik lang tid og vi nåede gennem mange forskellige beats indtil det kom!, nemlig mit ynglings...det var virkelig godt!
Jeg sad og sang hen over

you've got me waysting time
on something rediculus like love, friendship and trust
something i would never do again
cuz you ruind it all for me
its all youre fault

before I go, so close your eyes and think
all the times I have supported you
all the times I said that I loved you
all the times I've forgiven you
it's over, I end up being yours.

Det lød godt!
Virkelig godt faktisk haha
Dagen var helt igennem fantastisk, klokken var allerede blevet 22:30 og jeg skulle ta toget hjem..jeg takkede og sagde farvel til dem alle.. Og gik mod banegården..stod på banegården..

ventede på mit tog, som ville rulle ind på skinnerne om få minutter.."Thea!?" Hørte jeg en bag mig..jeg vendte mig om..det var Anthon.. "Skat hvor har du været hele dagen..." Sagde Anthon uroligt og krammede mig,fuck havde jeg virkelig glemt at sige det til Anthon?? Fuck jeg er en spade "ej sry skat! Jeg har helt glemt at sige det, jeg var i studiet og skal være det hele ugen!"

Sagde jeg og krammede ham..
Vi snakkede lidt frem og tilbage og tog så toget mod Hellerup.. Jeg var helt smadret..så træt! Vi kom frem til øg, og gik på værelset..vi lagde os i sengen..Anthon begyndte at kysse mig langs halsen...jeg vidste hvad han var ude på..så dum var jeg heller ikke ahhaha "Anthon ikke idag, jeg er sygt træt" sagde jeg bare på en lidt afvisende måde

"rip" tilføjede Anthon.. Jeg grinte..jeg lagde mig på siden og lige så stille kunne jeg mærke Anthon bag mig, han holdte om mig og kyssede mig i håret...vi lå i ske..det var hyggeligt!vi lå bare og puttede..ind af døren kom Teo og Maria, "nå da da, skal vi gå ud igen?" Sagde Teo og grinte.."Nej nej" sagde jeg og grinte ahahha, vi lagde os alle til at sove..

Friendzone eller mer'?Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora